Negroponte Resort Eretria

 1. Grčka
 2. Centralna Grčka
 3. Malakonta
 • Negroponte Resort Eretria
 • 47 slika

Hotel Negroponte Resort ★★★★ - Eretria, Evia, Grčka je luksuzan hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 2,5 km od Eretrije, 19 km do Halkide i 100 km od aerodroma u Atini. Sastoji se od 5 zgrada koje su međusobno povezane. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (

Hotel Negroponte Resort Eretria

Hotel Negroponte Resort ★★★★ - Eretria, Evia, Grčka je luksuzan hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 2,5 km od Eretrije, 19 km do Halkide i 100 km od aerodroma u Atini. Sastoji se od 5 zgrada koje su međusobno povezane. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Negroponte Resort hotela:

Negroponte Resort je luksuzan hotel smešten na Eviji. Udaljen je oko 2,5 km od Eretrije, 19 km do Halkide i 100 km od aerodroma u Atini. Sastoji se od 5 zgrada koje su međusobno povezane.

Smeštaj:

Hotel ima 100 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, TV, mini frižider, balkon/ terasu, sef.

Deluxe sobe imaju oko 24 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled vrt ili more.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Obroci se mogu služiti i po principu set menija.

Sadržaj hotela Negroponte Resort 4*:

Recepcija, lobi, restoran, lobi bar, bar pored bazena, parking, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, bazen na otvorenom, đakuzi, fitness centar, teren za košarku – mini fudbal – tenis, dečija igraonica, mini konferencijska sala.

Plaža hotela Negroponte Resort 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://negroponteresort.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAEVIA hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije