Palmariva Beach Hotel

 1. Grčka
 2. Centralna Grčka
 3. Malakonta
 • Palmariva Beach Hotel
 • 60 slika

Hotel Palmariva Beach ★★★★ - Eretrija, Evija, Grčka se nalazi na ostrvu Evija, nedaleko od mesta Eretrija. Udaljen je oko 3 km od centra Eretrije, 17 km od Halkide i 115 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Palm

Hotel Palmariva Beach Hotel

Hotel Palmariva Beach ★★★★ - Eretrija, Evija, Grčka se nalazi na ostrvu Evija, nedaleko od mesta Eretrija. Udaljen je oko 3 km od centra Eretrije, 17 km od Halkide i 115 km od aerodroma u Atini. Nudi uslugu all Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Palmariva Beach hotela:

Palmariva Beach Hotel se nalazi na ostrvu Evija, nedaleko od mesta Eretrija. Udaljen je oko 3 km od centra Eretrije, 17 km od Halkide i 115 km od aerodroma u Atini.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 247. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, balkon/ terasu, TV, Wi-Fi (besplatan).

 • Standard sobe pogled vrt imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, mogu se nalaziti u glavnoj ili anex zgradi.
 • Superior sobe pogled more imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodične sobe sa krevetima na sprat imaju oko 23 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i krevete na sprat za decu.
 • Postoje osobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Palmariva Beach 4*:

Hotel je delimično renoviran 2016. god, uglavnom zajedničke prostorije i sobe u glavnoj zgradi. Ima recepciju, lift, restoran, barove, parking na otvorenom (besplatan), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), dečije igralište i animacija, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, sportovi na vodi (uz doplatu), konferencijska sala, sauna i masaža (uz doplatu), teretana.

Plaža hotela Palmariva Beach 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://palmarivabeachhotel.hotelbrain.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAEVIA hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije