Akrathos Beach Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Atos-Ouranoupolis
 • Akrathos Beach Hotel
 • 39 slika

Hotel Akrathos Beach ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je moderan hotel smešten na uzvišenju, koji se sastoji iz više trospratnih zgrada. Udaljen je oko 3 km od Uranopolisa na Atosu i oko 115 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOLOŽIVOST SU N

Hotel Akrathos Beach Hotel

Hotel Akrathos Beach ★★★★ - Uranopolis, Atos, Grčka je moderan hotel smešten na uzvišenju, koji se sastoji iz više trospratnih zgrada. Udaljen je oko 3 km od Uranopolisa na Atosu i oko 115 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Akrathos Beach hotela:

Akrathos Beach je moderan hotel smešten na uzvišenju, koji se sastoji iz više trospratnih zgrada. Udaljen je oko 3 km od Uranopolisa na Atosu i oko 115 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Akrathos Beach ima 311 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, telefon, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je na upit.

 • Standard sobe imaju oko 22m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili delimičan pogled more.
 • Standard sobe sa krevetima na sprat imaju oko 22-25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj + krevete na sprat, delimičan pogled more.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Akrathos Beach 4*:

Recepcija, parking, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, restoran, barovi, spoljašnji bazen, dečije igralište, teretana, pikado, bilijar, košarkaški teren itd.

Plaža hotela Akrathos Beach 4*:

Hotel je udaljen od peščano-šljunkovite plaže oko 150-200 m (prelazi se pasarela).

Napomena:

https://akrathos-hotel.gr/language/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije