Elani Bay Resort

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Elani
 • Elani Bay Resort
 • 43 slika

Hotel Elani Bay Resort ★★★★ - Elani, Kasandra, Grčka je pravi izbor za goste koji žele miran odmor, okružen borovom šumom na samoj obali mora. Udaljen je oko 4 km od Sivirija, oko 6 km od Kasandrije, 20 km od Sani kompleksa i 85 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Elani Bay Re

Hotel Elani Bay Resort

Hotel Elani Bay Resort ★★★★ - Elani, Kasandra, Grčka je pravi izbor za goste koji žele miran odmor, okružen borovom šumom na samoj obali mora. Udaljen je oko 4 km od Sivirija, oko 6 km od Kasandrije, 20 km od Sani kompleksa i 85 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Elani Bay Resort hotela:

Elani Bay Resort je pravi izbor za goste koji žele miran odmor, okružen borovom šumom na samoj obali mora. Udaljen je oko 4 km od Sivirija, oko 6 km od Kasandrije, 20 km od Sani kompleksa i 85 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 36 soba. Sve sobe imaju kupatio sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, ketler, mini frižider, sef, Wi-Fi, balkon/ terasu.

 • Standard sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Junior suite pogled more ima oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Standard suite sa 1-spavaćom sobom ima oko 40 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja.
 • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Elani Bay Resort 4*:

Recepcija, parking na otvorenom, sala za doručak, Elani taverna, bar na plaži, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela (bespltano), 2 bazena na otvorenom, dečiji deo bazena, teren za tenis i košarku udaljen oko 300 m od hotela (na upit, na recepciji hotela).

Plaža hotela Elani Bay Resort 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži u zalivu Elani, na kojoj su suncobrani i ležaljke besplatni za goste hotela uz minimalnu konzumaciju pića iz bara na plaži (neophodno je izvršiti rezervaciju najkasnije dan pre na recepciji hotela).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.elaniresort.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije