Hanioti Grand Victoria

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Hanioti
 • Hanioti Grand Victoria
 • 28 slika

Hotel Grand Victoria ★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka se nalazi odmah ispod glavnog puta koji povezuje Hanioti i Pefkohori, pripada Haniotiju. Udaljen je oko 500 m od centra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 98 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola, doručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Grand Victoria hotela:

Hotel Hanioti Grand Victoria

Hotel Grand Victoria ★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka se nalazi odmah ispod glavnog puta koji povezuje Hanioti i Pefkohori, pripada Haniotiju. Udaljen je oko 500 m od centra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 98 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola, doručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Grand Victoria hotela:

Hotel Grand Victoria se nalazi odmah ispod glavnog puta koji povezuje Hanioti i Pefkohori, pripada Haniotiju. Udaljen je oko 500 m od centra Haniotija, 4 km od Pefkohorija i 98 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, TV, mini frižider, balkon/ terasu, sef (uz doplatu). Dečiji krevetac na upit, uz doplatu, oko 3 eur po danu.

 • Standard sobe imaju oko 20-25 m2, nisu renovirane, uglavnom se nalaze na poslednjem spratu, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj + sofu ili krevete na sprat.
 • Superior sobe imaju oko 20 m2, renovirane su 2018/ 2019 god, uglavom se nalaze na prizemlju, prvom ili drugom spratu, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 standardni ležaj.
 • Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola, doručak i večera – samoposluživanje, izbor više jela. Večera uključuje vodu i sokove.

Sadržaj hotela Grand Victoria 2*:

Recepcija, parking (javni u blizini), restoran, dečije igralište, spoljašnji bazen, Wi-Fi se plaća na recepciji i iznosi oko 1 eur po danu/ po uređaju.

Plaža hotela Grand Victoria 2*:

Hotel je udaljen oko 500 m od gradske, peščano-šljunkovite plaže na kojoj se suncobrani i ležaljke plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

www.grandotel.gr/grandvictoria/index.php

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije