Hanioti GrandOtel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Hanioti
  • Hanioti GrandOtel
  • 42 slika

Hotel Hanioti Grand Otel ★★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini parka u Haniotiju. Udaljen je oko 200m od centra Haniotiji i oko 97km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Hanioti Grand Otel hotela: Hanioti Grand Otel se

Hotel Hanioti GrandOtel

Hotel Hanioti Grand Otel ★★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini parka u Haniotiju. Udaljen je oko 200m od centra Haniotiji i oko 97km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Hanioti Grand Otel hotela:

Hanioti Grand Otel se nalazi na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini parka u Haniotiju. Udaljen je oko 200m od centra Haniotiji i oko 97km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Hanioti Grand Otel 4*:

Recepcija, restoran, bar, spoljašnji bazen, wi fi (uz doplatu), parking (uz doplatu).

Plaža hotela Hanioti Grand Otel 4*:

Grand Otel se nalazi na  od peščano-šljunkovitoj plaži, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke (oko 15 eur dnevno set)

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije