Hanioti Melathron

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Hanioti
 • Hanioti Melathron
 • 25 slika

Hotel Hanioti Melathron ★★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Hanioti Melathron hotela: Hanioti Melathr

Hotel Hanioti Melathron

Hotel Hanioti Melathron ★★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Hanioti Melathron hotela:

Hanioti Melathron je manji, porodičan hotel smešten u u neposrednoj blizini centra Haniotija. Udaljen je oko 200 m od trga u Haniotiju, 5 km od Pefkohorija i 92 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, TV, klimu (radi samo u julu i avgustu), balkon/ terasu. Dečiji krevetac je na upit.

 • Standard soba ima oko 17m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Superior soba ima oko 17m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, renovirane su 2017/ 2018. God.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Hanioti Melathron 4*:

Recepcija, restoran, bar, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, spoljašnji bazen sa dečijim delom, ograničen broj parking mesta (uz doplatu na licu mesta).

Plaža hotela Hanioti Melathron 4*:

Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

http://www.almare-hotel.com/first.html

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije