Lesse Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Hanioti
 • Lesse Hotel
 • 25 slika

Hotel Lesse ★★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je smeštne na mirnoj lokaciji, udaljen je cca 1km od centra Haniotija i 90km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Lesse hotela: Lesse hotel je smeštne na mirnoj lokaciji, udaljen je cca 1km od centra

Hotel Lesse Hotel

Hotel Lesse ★★★★ - Hanioti, Kasandra, Grčka je smeštne na mirnoj lokaciji, udaljen je cca 1km od centra Haniotija i 90km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lesse hotela:

Lesse hotel je smeštne na mirnoj lokaciji, udaljen je cca 1km od centra Haniotija i 90km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Hotel broji ukupno 88 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, telefon, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Standard soba ima cca 30m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodični suite ima cca 60m2, u spavaćoj sobi se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj, a u dnevnoj sobi 2 pomoćna ležaja.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Lesse 4*:

Recepcija, restoran, bar, bazen na otvorenom, lekar na poziv, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela, dečije igralište, parking.

Plaža hotela Lesse 4*:

Hotel je udaljen cca 200m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.lesse.gr/www.lesse.gr/index.php/en/index.html

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije