Mendi Hotel

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Kalandra
  • Mendi Hotel
  • 61 slika

Hotel Mendi ★★★★ - Kalandra, Kasandra, Grčka se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, između dva mesta Posidi i Nea Skioni. Udaljen je oko 4 km od Posidija, 2 km od Kalandre i 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Mendi hotela: Mendi hotel se nalazi na za

Hotel Mendi Hotel

Hotel Mendi ★★★★ - Kalandra, Kasandra, Grčka se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, između dva mesta Posidi i Nea Skioni. Udaljen je oko 4 km od Posidija, 2 km od Kalandre i 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Mendi hotela:

Mendi hotel se nalazi na zapadnoj obali poluostrva Kasandra, između dva mesta Posidi i Nea Skioni. Udaljen je oko 4 km od Posidija, 2 km od Kalandre i 100 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima 163 sobe. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, balkon/ terasu, mini frižider, sef, Wi-Fi, sat TV.

  • Standard pogled planina imaju oko 20 m2, nalaze se uglavnom u prizemlju, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj.
  • Standard pogled more imaju oko 25 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Superior sobe pogled more imaju oko 25 m2, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj. Renovirane su u periodu od 2019-2021.
  • Porodične sobe u prizemlju imaju oko 34 m2, pogled na vrt, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
  • Junior suite pogled planina ima oko 38 m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu kliznim vratima, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.

Ne postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Mendi 4*:

Recepcija, lift, restoran, barovi, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, parking, dečije igralište, bazen an otvorenom sa dečijim delom, teretana, teniski teren, teren za košarku, stoni tenis, prodavnica.

Plaža hotela Mendi 4*:

Nalazi se na peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni, ukoliko se naruči piće u baru pored bazena..

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozoljeni.

https://www.mendi-hotel.gr/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije