Portes Beach Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Nea Potidea
 • Portes Beach Hotel
 • 39 slika

Hotel Portes Beach ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra, Grčka je porodičan hotel, udaljen cca 3km od Nea Potidee i 54km od aetdoroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOL

Hotel Portes Beach Hotel

Hotel Portes Beach ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra, Grčka je porodičan hotel, udaljen cca 3km od Nea Potidee i 54km od aetdoroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Portes Beach hotela:

Portes Beach je porodičan hotel, udaljen cca 3km od Nea Potidee i 54km od aetdoroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 195 soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, telefon, mini frižider, sat TV; balkon/ terasu, Wi-Fi. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Promo sobe imaju cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj, nalaze se u prizemlju.
 • Standard sobe imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj.

Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Portes Beach 4*:

Recepcija, restoran, barovi, lekar na poziv, wi-fi u zajendničkim prostorijama hotela, parking na otvorenom, dečije igralište, dečija animacija, Mini klub na otvorenom za decu uzrasta od 4-12 god, bazen na otvorenom sa dečijim delom, animacija u toku dana i uveče, teretana, konferencijska sala, Spa uz doplatu itd.

Plaža hotela Portes Beach 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.portesbeach.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije