Ammon Garden Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Pefkohori
 • Ammon Garden Hotel
 • 21 slika

Hotel Ammon Garden ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je manji hotel smešten na idealnoj lokaciji, pri izlasku iz Pefkohorija. Udaljen je cca 200m od centra mest i 100km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Ammon Garden hotela: Ammon Garden je manji hotel smešten na idealnoj lokacij

Hotel Ammon Garden Hotel

Hotel Ammon Garden ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je manji hotel smešten na idealnoj lokaciji, pri izlasku iz Pefkohorija. Udaljen je cca 200m od centra mest i 100km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Ammon Garden hotela:

Ammon Garden je manji hotel smešten na idealnoj lokaciji, pri izlasku iz Pefkohorija. Udaljen je cca 200m od centra mest i 100km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Hotel broji ukupno 34 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, mini kuhinju, balkon/ terasu.

 • Standard soba ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Standard soba za 3 osobe ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodična soba ima cca 30m2, 1 veća prostorija sa 2 standard ili 1 bračnim ležajem i 2 pomoćna ležaja.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Ammon Garden 3*:

Recepcija, restoran, bar, bazen na otvorenom, lekar na poziv, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Ammon Garden 3*:

Hotel je udaljen cca 100m od gradske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, na upit, uz doplatu.

http://www.ammongarden.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije