Apanemia by Flegra Hotels

  1. Grčka
  2. Halkidiki
  3. Kasandra-Pefkohori
  • Apanemia by Flegra Hotels
  • 27 slika

Hotel Apanemia ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je kompleks apartmana višeg standarda izgrađen 2017. God. Pripada lancu Flegra hotela. Nalazi se u centru Pefkohorija, u mirnijem deli. Udaljen je cca 100m od prodavnica, cca 200m od autobuske stanice i cca 100km od aerodrome u Solunu. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Apanemia hotela: Apanemia je kompleks apartmana višeg standarda izgrađen 20

Hotel Apanemia by Flegra Hotels

Hotel Apanemia ★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je kompleks apartmana višeg standarda izgrađen 2017. God. Pripada lancu Flegra hotela. Nalazi se u centru Pefkohorija, u mirnijem deli. Udaljen je cca 100m od prodavnica, cca 200m od autobuske stanice i cca 100km od aerodrome u Solunu.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Apanemia hotela:

Apanemia je kompleks apartmana višeg standarda izgrađen 2017. God. Pripada lancu Flegra hotela. Nalazi se u centru Pefkohorija, u mirnijem deli. Udaljen je cca 100m od prodavnica, cca 200m od autobuske stanice i cca 100km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Apartmani sa 1-spavaćom sobom imaju cca 35-40m2, odvojenu spavaću i dnevnu sobu. U spavaćoj sobi se nalaze 2 standard ili bračni ležaj (uglavnom bračni ležaj), a u dnevnoj sobi 2 pomoćna ležaja. Svi apartmani imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, wi-fi (besplatan), balkon ili terasu, klimu, tv.

Usluga:

Samo najam.

Sadržaj hotela Apanemia 3*:

Manja recepcija i wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan).

Plaža hotela Apanemia 3*:

Apartmanski kompleks je udaljen cca 400m od peščano-šljunkovite gradske plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5kg (uz doplatu).

https://apanemia-apartments.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Lokacije