Flegra Palace

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Pefkohori
 • Flegra Palace
 • 50 slika

Hotel Flegra Palace ★★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je prelep hotelski kompleks koji se nalazi na samom ulasku u Pefkohori, sa gornje strane magistrale. Udaljen je cca 500m od centra Pefkohorija i cca 100km od aerodrome u Solunu. Autobusko stajalište se nalazi ispred samog hotela. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak

Hotel Flegra Palace

Hotel Flegra Palace ★★★★ - Pefkohori, Kasandra, Grčka je prelep hotelski kompleks koji se nalazi na samom ulasku u Pefkohori, sa gornje strane magistrale. Udaljen je cca 500m od centra Pefkohorija i cca 100km od aerodrome u Solunu. Autobusko stajalište se nalazi ispred samog hotela. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Flegra Palace hotela:

Flegra Palace je prelep hotelski kompleks koji se nalazi na samom ulasku u Pefkohori, sa gornje strane magistrale. Udaljen je cca 500m od centra Pefkohorija i cca 100km od aerodrome u Solunu. Autobusko stajalište se nalazi ispred samog hotela.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, mini frižider, klimu, telefon, sat tv, wi-fi (besplatan). Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe imaju cca 23m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Premium sobe imaju cca 19-21m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Executive sobe imaju cca 25m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Superior sobe imaju cca 28m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 2 pomoćna ležaja.
 • Family suite ima cca 34m2, spavaću I dnevnu sobu odvojenu vratima, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 2 pomoćna ležaja.
 • Grand suite ima cca 50m2, spavaću I dnevnu sobu odvojenu vratima, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 2 pomoćna ležaja, kupatilo sa đakuzijem.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Flegra Palace 4*:

Hotelski kompleks se sastoji iz 6 bungalova na 2 sprata, recepcije, restorana, a la carte restorana, barova, dečijeg igrališta, bazena na otvorenom, parking na otvorenom, wi-fi u zajendičkim prostorijama hotela (besplatan), SPA centar uz doplatu (zatvoren bazen, teretana, spa tretmani…), bilijar (uz doplatu).

Plaža hotela Flegra Palace 4*:

Hotel je udaljen cca 200m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://flegra-palace.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije