Royal Hotel & Suites

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Kasandra-Polihrono
 • Royal Hotel & Suites
 • 16 slika

Hotel Royal Hotel & Suites ★★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka je moderan hotel smešeten nedaleko od centra Polihrona, oko 200 m. Udaljen je oko 3 km od Kalitee i Haniotija i oko 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu all inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

Hotel Royal Hotel & Suites

Hotel Royal Hotel & Suites ★★★★ - Polihrono, Kasandra, Grčka je moderan hotel smešeten nedaleko od centra Polihrona, oko 200 m. Udaljen je oko 3 km od Kalitee i Haniotija i oko 100 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu all inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Royal Hotel & Suites hotela:

Royal Hotel & Suites je moderan hotel smešeten nedaleko od centra Polihrona, oko 200 m. Udaljen je oko 3 km od Kalitee i Haniotija i oko 100 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sef, wi-fi (besplatan), tv, telefon, balkon/ terasu.

Usluga:

All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

https://www.royalhalkidiki.gr/all-inclusive2/all-inclusive.html

Sadržaj hotela Royal Hotel & Suites 4*:

Recepcija, restoran, bar, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela (besplatan), dečije igralište, spoljašnji bazen, stoni tenis.

Plaža hotela Royal Hotel & Suites 4*:

Royal Hotel & Suites je udaljen oko 300 m od plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.royalhalkidiki.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije