Potidea Palace Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Portes
 • Potidea Palace Hotel
 • 48 slika

Hotel Potidea Palace ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra, Grčka nalazi na samom početku Kasandre između dva zaliva: Termaikos i Toroneos. Stil arhitekture hotela se u potpunosti uklapa u prirodno okruženje. Iz hotela se pruža pogled na planinu Olimp. Udaljen je oko 2 km od Nea Potidee, oko 4 km od Nea Moudanie i oko 65 km od Soluna. Nudi uslugu All Inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima. M

Hotel Potidea Palace Hotel

Hotel Potidea Palace ★★★★ - Nea Potidea, Kasandra, Grčka nalazi na samom početku Kasandre između dva zaliva: Termaikos i Toroneos. Stil arhitekture hotela se u potpunosti uklapa u prirodno okruženje. Iz hotela se pruža pogled na planinu Olimp. Udaljen je oko 2 km od Nea Potidee, oko 4 km od Nea Moudanie i oko 65 km od Soluna. Nudi uslugu All Inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

 

Molimo putnike da cene, uslove ranog bukinga, specijalne ponude, kao i dostupnost hotela, tj. određenih tipova soba, provere pozivom, našem prodajnom mestu!

 

Položaj Potidea Palace hotela:

Potidea Palace 4* hotelski kompleks se nalazi na samom početku Kasandre između dva zaliva: Termaikos i Toroneos. Stil arhitekture hotela se u potpunosti uklapa u prirodno okruženje. Iz hotela se pruža pogled na planinu Olimp. Udaljen je oko 2 km od Nea Potidee, oko 4 km od Nea Moudanie i oko 65 km od Soluna.

Smeštaj:

Hotelski kompleks se sastoji iz glavne zgrade i 9 dvospratnih zgrada u kojima se nalazi ukupno 230 smeštajnih jedinica. Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).

 • Double Eco Room Potpuno renovirana soba sa savremenim interijerom, francuski ležaj Queen Size i krevet na razvlačenje za 3. odraslu osobu ili dete. Sva kupatila su opremljena tušem. Balkon s pogledom na put.
 • Double Superior Potpuno renovirana soba sa savremenim interijerom, francuski ležaj Queen Size (ili francuski ležaj sa 2 madraca), kao i krevet na razvlačenje za 3. odraslu osobu ili dete. Sva kupatila su opremljena tušem.
 • Double Deluxe Room/Double Deluxe Sea View Sobe su renovirane 2019.godine. Elegantna soba s ručno izrađenim nameštajem od hrastovine (1 francuski ležaj sa jednim ili 2 madraca), kupatilo sa hidromasažnim tušem, namešteni balkon.
 • Deluxe family soba Elegantna i prostrana soba je idealna za porodice do 4 osobe i uključuje ručno izrađeni nameštaj od hrastovine (1 francuski ležaj sa 2 madraca, 1 kauč na razvlačenje i 1 pomoćni ležaj ili 2 kauča na rasklapanje), kupatilo sa hidromasažnim tušem, 2 TV-a ravnog ekrana i mini-bar (uz doplatu, na licu mesta). Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon.
 • Junior Suite Elegantan apartman je idealan za porodice do 4 osobe (2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe). Enterijer je ručno izrađen hrastov nameštaj (1 francuski ležaj Queen Size, 1 pomoćni ležaj i 1 kauč na razvlačenje), kupatilo s hidromasažnim tušem, 2 TV-a ravnog ekrana i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručkovi i večere se poslužuju u a la carte restoranu "Acropolis".
 • Suite / Suite Sea View Renoviran 2019.godine. Prostrani apartman se sastoji od spavaće sobe i dnevnog boravka, pogodan za porodice do 5 osoba (2 odrasle osobe i 3 dece ili 3 odrasle osobe). Ručno izrađen nameštaj od hrastovine (1 francuski ležaj King Size sa 2 madraca, 2 kauča na rasklapanje ili 1 kauč na rasklapanje i 1 fotelja na razvlačenje), kupatilo s hidromasažnim tušem, 2 TV-a ravnog ekrana i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručkovi i večere se poslužuju u a la carte restoranu "Acropolis".
 • Presidential Suite Predsednički apartman sastoji se od spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, barom i radnim prostorom. Ogroman balkon sa tapaciranim nameštajem ima prekrasan pogled na Egejsko more i planinu Olimp. Savršen izbor za sofisticirane goste. Apartman je pogodan za par ili malu porodicu (2 odrasle osobe i 1 dete). Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručkovi i večere se poslužuju u a la carte restoranu "Acropolis".

Svaka soba ima centralnu klimu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), elektronski sef, flat-screen SAT TV, DVD player (na upit na licu mesta), telefon, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, pribor za pripremu čaja / kafe (kuvalo za vodu, Nespresso aparat za kafu), bademantili i papuče, namešteni balkon / terasa, sušilica za veš na balkonu.

Usluga:

All Inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Grčke, prema kojima svaki hotel u Grčkoj mora da postupa.

Sadržaj hotela Potidea Palace 4*:

Recepcija, glavni restoran, glavni bar, bar na plaži, bar pored bazena, paviljon (kopija Partenona), vinski podrum ’’Kava Idea’’, konferencijska sala, lobi, menjačnica, riblji restoran ’’Acropolis’’, SPA centar, Wi-F interneti, parking, mini market, prodavnice, rent-a-car, salon za lepotu, lekar, otvoreni i dečiji bazen (ležaljke i suncobrani pored bazena), animacija, disco, odbojka na pesku, mini fudbal, igralište, dečiji klub, dečiji bioskop, stoni tenis, košarka, pikado, sauna ili parno kupatilo, pedaline i kanui, tenis, sportovi na vodi, zatvoreni bazen, salon lepote, ronjenje i SPA centar.

Plaža hotela Potidea Palace 4*:

Hotel se nalazi na privatnoj peščano šljunkovitoj plaži. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu uz depozit.

 

 


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije