ACROTEL Lily Ann Boutique Hotel

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Akti Elias
 • ACROTEL Lily Ann Boutique Hotel
 • 18 slika

Hotel Lily Ann Boutique ★★★ - ex Lily Ann Beach, Akti Elias, Sitonija se nalazi na Sitoniji, u blizini Nikitija. Udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 98 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Lily Ann Boutique hotela: L

Hotel ACROTEL Lily Ann Boutique Hotel

Hotel Lily Ann Boutique ★★★ - ex Lily Ann Beach, Akti Elias, Sitonija se nalazi na Sitoniji, u blizini Nikitija. Udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 98 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lily Ann Boutique hotela:

Lily Ann Boutique se nalazi na Sitoniji, u blizini Nikitija. Udaljen je oko 9 km od Nikitija, 11 km od Neos Marmarasa i 98 km od aerodroma u Solunu. Pripada lancu Acrotel-a.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 38, koje su renovirane 2021. god. i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini bar, telefon, TV, balkon/ terasu. Dečiji krevetac se plaća, oko 2 eur dnevno.

 • Superior sobe pogled vrt imaju oko 20-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni leža
 • Superior sobe pogled more imaju oko 22-30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Svaka soba hotela Lily Ann Boutique 3* ima: kupatilo (kada ili tuš), klima (uz doplatu, na licu mesta), telefon, SAT TV, frižider, balkon ili terasu.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju.

Sadržaj hotela Lily Ann Boutique 3*:

Recepcija, retsoran, bar, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, bazen na otvorenom sa dečijim delom.

Plaža hotela Lily Ann Boutique 3*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži na kojoj su besplatni suncobrani i ležaljke za goste hotela.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni do 10 kg, uz doplatu, oko 30 eur dnevno, na upit.

https://www.acrotel.gr/lily-ann-boutique/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije