Lagomandra Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Akti Elias
 • Lagomandra Hotel & Spa
 • 30 slika

Hotel Lagomandra Hotel & Spa ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljen je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Neos Marmarasa. Pruža usluge polupansiona na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera), pića se plaćaju i All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak

Hotel Lagomandra Hotel & Spa

Hotel Lagomandra Hotel & Spa ★★★★ - Neos Marmaras, Sitonija, Grčka se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljen je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Neos Marmarasa. Pruža usluge polupansiona na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera), pića se plaćaju i All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića..

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Lagomandra Hotel & Spa hotela:

Lagomandra Hotel & Spa se nalazi na jednoj od najpoznatijih plaža na Sitoniji. Udaljen je cca 7 km od Neos Marmarasa i 13 km od Nikitija.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, mini frižider, tv, balkon/ terasu. Dečiji krevetac je besplatan, na upit.

 • Superior sobe imaju oko 20m2, renovirane su 2018. god, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt.
 • Deluxe sobe imaju oko 25m2, renovirane su 2019. god, imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt, bazen ili delimičan pogled more.
 • Junior suite ima oko 28m2, renovirani su 2020. god, sastoje se iz jedne prostorije u kojoj se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, u prizemlju su i imaju pogled na vrt ili bazen.
 • Deluxe porodična soba ima oko 32m2, renovirane su 2020. god, sastoje se iz spavaće i dnevne sobe odvojene kliznim vratima ili dekorativnim zidom, u spavaćoj sobi se nalaze 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi pomoćni ležaj, u prizemlju su sa pogledom na vrt.
 • Mezoneta ima oko 45m2, sastoji se iz 2 nivoa spojena stepenicama, na spratu se nalaze 2 standard ležaja ili 1 bračni ležaj a na donjem nivou 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Lagomandra Hotel & Spa 4*:

Recepcija, parking, restoran, A la carte restoran, bar pored bazena, bazen na otvorenom, dečije igralište, Mini klub za decu uzrasta od 4-10 god, animacija u toku dana i uveče, teretana, Spa centar.

Plaža hotela Lagomandra Hotel & Spa 4*:

Udaljen je oko 150-200 m od plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke. Spojen je pasarelom sa hotelom Lagomandra Beach.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.lagomandrabeach.com/Beach-Hotel/index.php/en/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije