Anthemus Sea Beach Hotel and Spa

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Nikiti
 • Anthemus Sea Beach Hotel and Spa
 • 52 slika

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & SPA ★★★★★ - Akti Elias, Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi u zalivu, na Elia plaži. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, oko 12 km od Nikitija i oko 95 km od Soluna. Hotel se nalazi na privatnoj plaži Elia nagrađenoj plavom zastavom EU, sa plitkim ulazom u more. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu. Nudi uslugu polupansion doručak i večera švedski sto. Wi-F

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel and Spa

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & SPA ★★★★★ - Akti Elias, Nikiti, Sitonija, Grčka se nalazi u zalivu, na Elia plaži. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, oko 12 km od Nikitija i oko 95 km od Soluna. Hotel se nalazi na privatnoj plaži Elia nagrađenoj plavom zastavom EU, sa plitkim ulazom u more. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu. Nudi uslugu polupansion doručak i večera švedski sto. Wi-Fi internet u javnim delovima hotela

 

Molimo putnike da cene, uslove ranog bukinga, specijalne ponude, kao i dostupnost hotela, tj. određenih tipova soba, provere pozivom, našem prodajnom mestu!

 

Položaj Anthemus Sea Beach Hotel & SPA hotela:

Anthemus Sea Beach Hotel & SPA se nalazi u zalivu, na Elia plaži. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, oko 12 km od Nikitija i oko 95 km od Soluna.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka soba ima SAT TV, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, mini frižider, aparat za kafu/čaj, sef, klimu, telefon, krevetac (na zahtev uz doplatu na licu mesta), balkon ili terasu.

Usluga:

Polupansion doručak i večera švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Grčke, prema kojima svaki hotel u Grčkoj mora da postupa.

Sadržaj hotela Anthemus Sea Beach Hotel & SPA 5*:

Recepcija, lift, foaje sa plazma TV, piano bar, konferencijski centar sa 5 sala, Amfiteatar i teatar bar, restoran, bar pored bazena, pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama, parking, Wi-Fi internet u javnim delovima hotela, A’ la Carte taverna, SPA centar, vešeraj, suvenirnica, rent-a-car, mini market, sef na recepciji, otvoreni bazen (suncobrani i ležaljke pored bazena), dečiji bazen, bazen sa đakuzijem, dečije igralište, mini klub, odbojka na pesku, animacija, večernja zabava sa muzikom uživo u Amfiteatru ili baru na plaži, teniski tereni, oriental SPA wellness centar (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, tretmani i masaže) itd.

Plaža hotela Anthemus Sea Beach Hotel & SPA 5*:

Hotel se nalazi na privatnoj plaži Elia nagrađenoj plavom zastavom EU, sa plitkim ulazom u more. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu.

 


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije