Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Nikiti
 • Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
 • 34 slika

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & Spa ★★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka je jedan od najbolje ocenjenih hotela na Halkidikiju. Idealan je za porodičan odmor. Nalazi se na Sitoniji, u slikovitom zalivu obale Elia. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, 12 km od Nikitija i 95 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i veče

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & Spa

Hotel Anthemus Sea Beach Hotel & Spa ★★★★★ - Akti Elias, Sitonija, Grčka je jedan od najbolje ocenjenih hotela na Halkidikiju. Idealan je za porodičan odmor. Nalazi se na Sitoniji, u slikovitom zalivu obale Elia. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, 12 km od Nikitija i 95 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Anthemus Sea Beach Hotel & Spa hotela:

Anthemus Sea Beach Hotel & Spa je jedan od najbolje ocenjenih hotela na Halkidikiju. Idealan je za porodičan odmor. Nalazi se na Sitoniji, u slikovitom zalivu obale Elia. Udaljen je oko 7 km od Neos Marmarasa, 12 km od Nikitija i 95 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, balkon/ terasu, sat TV, sef, mini frižider, Wi-Fi. Dečiji krevetac se plaća, oko 15 eur dnevno.

 • Superior sobe imaju oko 26-28 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled na vrt ili bazen/ more.
 • Junior suite ima oko 32-38 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na vrt ili bazen/ more ili direktan pogled more.
 • Deluxe suite ima oko 47-53 m2, spavaću i dnevnu sobu, 2 standard ili 1 bračni ležaj u jednoj sobi i 1 ili 2 pomoćna ležaja u drugoj sobi, pogled na vrt ili bazen/ more.
 • Mezoneta ima oko 47-53 m2, sastoji se iz 2 nivou, ima 2 standard ili 1 bračni ležaj na gornjem nivou i 1 ili 2 pomoćna ležaja na donjem nivou, pogled na vrt ili bazen/ more.
 • Wellness suite pogled more sa privatnim bazenom koji se greje ima oko 54 m2, luksuzni apartman koji poseduje privatni bazen, kupatilo sa đakuzi kadom i direktni izlaz u baštu. Može se sastojati iz jedne prostorije u kojoj je spavaći deo i deo za sedenje sa sofom ili deo sa sofom može biti pregrađen kliznim vratima, većina njih se nalazi u prizemlju i ima pogled na bazen ili more.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera) ili pun pansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5*:

Recepcija, lift, restoran, bar, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela, usluga usobi, dečije igralište, bazen na otvorenom, Spa i Wellness uz doplatu – nije dozvoljen ulaz osobama mlađim od 16 god. osim za korišćnje unutrašnjeg bazena ali samo u pratnji i uz nadzor odrasle osobe (teretana, sauna, parno kupatilo, masaže...).

Plaža hotela Anthemus Sea Beach Hotel & Spa 5*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja je nagrađena Plavom zastavicom. Suncobrani i ležaljke se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://anthemussea.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije