Makednos

 1. Grčka
 2. Halkidiki
 3. Sitonija-Nikiti
 • Makednos
 • 44 slika

Hotel Makednos ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka je porodičan hotel koji je smešten na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 6 km od Nikitija i oko 14 km od Neos Marmarasa. Aerodrom u Solunu je udaljen od hotela oko 105 km. Nudu uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela. CENE I RASPOLOŽI

Hotel Makednos

Hotel Makednos ★★★ - Nikiti, Sitonija, Grčka je porodičan hotel koji je smešten na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 6 km od Nikitija i oko 14 km od Neos Marmarasa. Aerodrom u Solunu je udaljen od hotela oko 105 km. Nudu uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Makednos hotela:

Makednos je porodičan hotel koji je smešten na drugom prstu Halkidikija – Sitonija. Udaljen je oko 6 km od Nikitija i oko 14 km od Neos Marmarasa. Aerodrom u Solunu je udaljen od hotela oko 105 km.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 42. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon/ terasu, klimu, mini frižider, Wi-Fi, sat TV, telefon. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe bočni pogled more ili direktan pogled more imaju oko 20 m2, nalaze se na višem spratu, imaju 1 bračni ležaj + 1 standard ležaj ili krevete na sprat koji nisu odgovarajući za odraslu osobu.
 • Deluxe soba u prizemlju ima oko 30 m2, ima direktan izlaz u vrt i delu oko bazena, imaju 1 bračni ležaj + 1 ili 2 pomoćna ležaja.
 • Porodični apartmani imaju oko 35 m2, nalaze se u prizemlju sa pristumom vrtu ili na spratu sa pogledom na more, imaju odvojenu spavaću i dnevnu sobu, u spavaćoj sobi je 1 bračni ležaj ili 2 standard ležaja a u dnevnoj 2 pomoćna ležaja.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Makednos 3*:

Hotel se sastoji iz 2 zgrade, recepcije, restorana, bazena na otvorenom sa dečijim delom, bar pored bazena, dečije igralište, parking na otvorenom, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Makednos 3*:

Peščana Koviou plaža je udaljena oko 100 m od hotela, do koje se dolazi stazom koja nije asfaltirana. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.hotelmakednos.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY akcija, Kasandra, Sitonija, Atos

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište

Lokacije