Lido Corfu Sun

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Benitses
 • Lido Corfu Sun
 • 14 slika

Hotel Lido Corfu Sun ★★★★ - Tsaki, Benitses, Krf, Grčka je smešten svega 50 metara od plaže, po lokalnoj kategorizaciji nosi oznaku 4 * i predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu. Ovaj hotel se nalazi na jugu ostrva, u poznatoj turističkoj oblasti Benitses, na pešačkoj udaljenosti od centra. Uživa u mirnom okruženju u blizini glavnog puta, sa lakim pristupom plaži i javnim prevoznim linijama

Hotel Lido Corfu Sun

Hotel Lido Corfu Sun ★★★★ - Tsaki, Benitses, Krf, Grčka je smešten svega 50 metara od plaže, po lokalnoj kategorizaciji nosi oznaku 4 * i predstavlja odličan izbor za letovanje na Krfu. Ovaj hotel se nalazi na jugu ostrva, u poznatoj turističkoj oblasti Benitses, na pešačkoj udaljenosti od centra. Uživa u mirnom okruženju u blizini glavnog puta, sa lakim pristupom plaži i javnim prevoznim linijama koje su udaljene samo 50 m. Renoviran 2009. godine, ovaj porodični hotel u odmaralištu ima ukupno 54 sobe. Sadržaji koji se nude gostima ovog klimatizovanog objekta su adekvatni da obezbede ugodan boravak svih njegovih gostiju. Veoma tihe standardne sobe su čiste i nude pogled na more ili planinu. Opremljeni su sadržajima u sobama, koji uključuju satelitsku televiziju i balkon ili terasu. Ovaj hotel ima otvoreni, grejani bazen, a pored toga, hotel organizuje zabavne programe za odrasle i decu.

 

Položaj:

Lido Corfu Sun Hotel je objekat smešten u blizini popularnog letovališta Benitses u mestu Tsaki. Centar Benitsesa je na pešačkoj udaljenosti od hotela. U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica sa redovnom linijom do grada Krfa. Udaljen je oko 10 km od aerodroma i oko 12 km od grada Krfa i odličan je izbor za letovanje na Krfu.

Smeštaj:

Hotel Lido Corfu Sun 4* ima 54 jednostavno i skromno uređene smeštajne jedinice (max 3 osobe). Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klima-uređaj (besplatan), sef (besplatan), TV, frižider, balkon ili terasu.

Pored smeštaja u glavnoj zgradi Lido Corfu Sun raspolaže i studijima i apartmanima koji se nalaze izvan kompleksa. Lokacija studija i apartmana u odnosu na glavnu zgradu je različita (neki su i na oko 300 metara udaljenosti od glavne zgrade). Studiji i apartmani su klimatizovani i poseduju jednu ili 2 spavaće sobe, mini čajnu kuhinju, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu i TV.

Usluga u hotelu Lido Corfu Sun 2*:

All inclusive. Hotel Lido Corfu Sun 4* ima malo sadržaja na raspolaganju tako da se All inclusive usluga isključivo odnosi na posluženje obroka i pića:

 • doručak (07:00h - 10:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje),
 • ručak (13:00h - 14:30h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 2-3 glavna jela + salatni bufe),
 • večera (19:00h - 21:00h, otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor izmedju 3-4 jela + salatni bufe),
 • užina od 16:45 - 18:00h,
 • bar od 10:00h - 24:00h (sokovi, voda, kafa, čaj, otvoreno vino, pivo na točenje, rakija Ouzo).

Hotel zadržava pravo promene koncepta "All inclusive" usluge kao i vreme obroka bez prethodne najave.

Sadržaj Lido Corfu Sun hotela:

Mala recepcija, trpezarija, bar. Zamena posteljine tri puta nedeljno.

Plaža hotela Lido Corfu Sun 2*:

Hotel Lido Corfu Sun je udaljen oko 50 metara od šljunkovite plaže (deo plaže ima drvenu platformu za sunčanje).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, terasa za sunčanje.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022. u hotelu Lido Corfu Sun ★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije