Melina Bay Hotel

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Kassiopi
 • Melina Bay Hotel
 • 16 slika

Hotel Melina Bay Boutique ★★★★- Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi na severoistočnom delu ostrva, u centru turističkog mesta Kassiopi, sa pogledom na marinu i okružen restoranima, barovima. Grad Krf je udaljen 35 km. Hotel je kompletno renoviran 2014 godine, nudi uslugu Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje (izbor više jela) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Melina Bay Bo

Hotel Melina Bay Hotel

Hotel Melina Bay Boutique ★★★★- Kassiopi, Krf, Grčka se nalazi na severoistočnom delu ostrva, u centru turističkog mesta Kassiopi, sa pogledom na marinu i okružen restoranima, barovima. Grad Krf je udaljen 35 km. Hotel je kompletno renoviran 2014 godine, nudi uslugu Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje (izbor više jela) i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Melina Bay Boutique hotel se nalazi na severoistočnom delu ostrva, u centru turističkog mesta Kassiopi, sa pogledom na marinu i okružen restoranima, barovima. Grad Krf je udaljen 35 km. Hotel je kompletno renoviran 2014 godine.

Smeštaj:

Hotel u svojoj ponudi ima dvokrevetne sobe sa pogledom na more za max. 2 osobe. Dvokrevetna soba pogled more (14m2, dva odvojena kreveta): kupatilo (tuš/WC), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj koji je besplatan, električni ketler, sef (uz doplatu), balkon/terasa. Krevetac na upit uz doplatu 3€ dnevno.

Usluga u hotelu Melina Bay Boutique Hotel 4*:

Noćenje sa doručkom - buffet, samoposluživanje (izbor više jela).

Sadržaj Melina Bay Boutique hotela:

Recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, Wi Fi internet na recepciji, ležaljke I suncobrani pored bazena, menjačnica, parking.

Plaža:

Hotel Melina Bay Boutique Hotel 4* je udaljen 500 m šljunkovite plaže koja je uredjena sa ležaljkama i suncobranima (uz doplatu na licu mesta).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa terasom za sunčanje i pogledom na marinu.

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Potamaki Beach ★★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Restorani i barovi
  • Restoran

Lokacije