Lemon Grove Hotels & Studios

  • Lemon Grove Hotels & Studios
  • 6 slika

Hotel Lemon Grove 3 ključa - Kavos, Krf, Grčka nalazi se 45 km južno od grada Krfa i aerodroma, na južnoj strani ostrva, u centru grada Kavosa, na plaži (šljukovito-peščana). Nudi uslugu najma apartmana i dobar je izbor za letovanje na Krfu. Wi-Fi internet u lobiju bez doplate. Položaj: Hotel Lemon Grove se nalazi 45 km južno od grada Krfa i aerodroma, na južnoj strani ostrva, u centru grada Kavos

Hotel Lemon Grove Hotels & Studios

Hotel Lemon Grove 3 ključa - Kavos, Krf, Grčka nalazi se 45 km južno od grada Krfa i aerodroma, na južnoj strani ostrva, u centru grada Kavosa, na plaži (šljukovito-peščana). Nudi uslugu najma apartmana i dobar je izbor za letovanje na Krfu. Wi-Fi internet u lobiju bez doplate.

 

Položaj:

Hotel Lemon Grove se nalazi 45 km južno od grada Krfa i aerodroma, na južnoj strani ostrva, u centru grada Kavosa.

Smeštaj:

Hotel Lemon Grove raspolaže dvokrevetnim (23 m2) i trokrevetnim (24 m2) sobama tipa studio. Svaka soba ima: kupatilo sa tušem, čajnu kihinju, frižider, klimu (doplata 5 eur dnevno), sef (doplata), balkon/terasu.

Usluga:

Najam.

Sadržaj Lemon Grove hotela:

Recepcija, bazen, snek bar, suncobrani i ležaljke pored bazena, parking, besplatan sef, Wi-Fi internet u lobiju bez doplate, bilijar (doplata).

Plaža:

Hotel se nalazi na plaži (šljukovito-peščana).

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.



Sadržaji

  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije