Minoa Palace Resort & Spa

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Platanjas Hanja
 • Minoa Palace Resort & Spa
 • 24 slika

Hotel Minoa Palace Resort ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane, sa mnoštvom sadržaja, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2021. Nudi mogućnost izbora usluge između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživa

Hotel Minoa Palace Resort & Spa

Hotel Minoa Palace Resort ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit, je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane, sa mnoštvom sadržaja, predstavlja savršen izbor za letovanje na Kritu 2021. Nudi mogućnost izbora usluge između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje.

 

Položaj Minoa Palace Resort hotela:

Hotel je na savršenoj lokaciji u letovalištu Platanias, okružen čudesnim vrtovima, obgrljen morem sa jedne i planinama sa druge strane. Grad Hanja je na udaljenosti od 12 km, a njen aerodrom na 33 km.

Plaža:

Izlazi na plažu sa finim zlatnim peskom i šljunkom na kojoj su gostima obezbeđene besplatne ležaljke i suncobrani. Jedno krilo hotela nalazi se na samoj plaži, dok je drugo smešteno prekoputa (deli ga ulica).

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, 4 restorana, kafeterija, 4 bara, zatvoreni bazen, 4 bazena na otvorenom, 2 dečija bazena, 2 đakuzija, ležaljke i suncobrani pored bazena i na plaži, dečije igrališe i mini-klub, iznajmljivanje bicikala, market, tereni za tenis i mini-fudbal, pristup internetu u svim zajedničkim prostorijama, kongresna sala, fitnes centar, spa centar, frizerski salon, besplatni parking za goste hotela. Uz blagovremenu rezervaciju, gostima su dostupni besplatni tečajevi kuvanja, zumbe, joge i pilatesa. Hotel poseduje sopstvenu baštu u kojoj se uzgaja organsko voće i povrće.

Smeštaj:

Hotel Minoa Palace Resort se sastoji iz 2 krila koja deli put i koja su spojena pešačkim mostom, i kompleksa bungalova. Standardne sobe (u starijoj zgradi) su luksuzne i prostrane, veličine 35 m2, sa pogledom na Bele planine, hotelske vrtove ili bazen. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa kadom ili tušem, sef (uključeno u cenu), klima uređaj, besplatni Wi-Fi, SAT TV, kauč (po potrebi služi kao krevet za treću osobu), telefon, set za pripremu čaja i kafe koji se redovno dopunjava, mini bar, fen za kosu.

Usluga:

Možete da birate između noćenja sa doručkom, polupansiona i punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea (samoposluživanje).

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Minoa Palace Resort ★★★★★ - Platanias, Hanja, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije