Odyssey Hotel

 1. Grčka
 2. Lefkada
 3. Agios Nikitas
 • Odyssey Hotel
 • 5 slika

Hotel Odyssey ★★ - Agios Nikitas, Lefkada, Grčka je manji hotel smešten na laganoj uzbrdici, na početku glavne ulice u mestu Agios Nikitas. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Odyssey hotela: Odyssey hotel je manji hotlt smešten na laganoj uzbrdici, na početku glavne ulice u mestu Agios Nikitas. Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, tv, balkon/ te

Hotel Odyssey Hotel

Hotel Odyssey ★★ - Agios Nikitas, Lefkada, Grčka je manji hotel smešten na laganoj uzbrdici, na početku glavne ulice u mestu Agios Nikitas.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Odyssey hotela:

Odyssey hotel je manji hotlt smešten na laganoj uzbrdici, na početku glavne ulice u mestu Agios Nikitas.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, tv, balkon/ terasu.

 • Standard sobe imaju cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nisu renovirane.
 • Deluxe sobe imaju cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, nedavno su renovirane.
 • Studio pogled vrt ima cca 35m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj, nedavno su renovirane i nalaze se u prizemlju.

Usluga:

Samo najam (za studio) ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (za standard i deluxe sobe). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Odyssey 2*:

Recepcija, restoran, bar, bazen na otvorenom, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Odyssey 2*:

Hotel je udaljen cca 150m od gradske peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://odysseyhotel.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAHalkidiki hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude i BLACK FRIDAY

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije