Hotel Europe

  1. Grčka
  2. Olimpska regija
  3. Kallithea
  • Hotel Europe
  • 47 slika

Hotel Europe ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Europe hotela: Europe hotel je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca

Hotel Hotel Europe

Hotel Europe ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Europe hotela:

Europe hotel je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 36. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, telefon, balkon/ terasu, wi-fi.  Hotel ima standard sobe i porodični apartman sa 2 spavaće sobe.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Europe 3*:

Recepcija, wi-fi u zajedničkim prostorijama, restoran, bar. Hotel ima parking sa ograničenim brojem mesta udaljen cca 100m, ali bez nadzora (uz doplatu).

Plaža hotela Europe 3*:

Hotel je udaljen cca 100m od peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://hotel-europe.gr/en/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije