Hotel Ioni

  1. Grčka
  2. Olimpska regija
  3. Kallithea
  • Hotel Ioni
  • 15 slika

Hotel Ioni ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u mestu Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Ioni hotela: Ioni hotel je moderan hotel smešten u mestu Paralia. Udaljen je cca 8 km od Kateri

Hotel Hotel Ioni

Hotel Ioni ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u mestu Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Ioni hotela:

Ioni hotel je moderan hotel smešten u mestu Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel broji ukupno 24 standard soba. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider. Sobe imaju 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj. Prvo dete do 5,99 god. deli ležaj sa roditeljima. Pomoćni ležaj za dete od 6-11,99 god. u standard sobi i za drugo dete od 2-11,99 god. u standard sobi 4 pax je na upit.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju. Večera se služi u hotelu Regina Mare ili obližnjem restoranu (može da se služi po principu set-menija).

Sadržaj hotela Ioni 3*:

Recepcija, internet na recepciji, sala za doručak.

Plaža hotela Ioni 3*:

Hotel je udaljen cca 50m od peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://hotelioni.gr/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije