Hotel Dafni Plus

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Leptokaria
 • Hotel Dafni Plus
 • 55 slika

Hotel Dafni Plus ★★★★ - Leptokaria, Pieria, Grčka je smešten u podnožju planine Olimp, u mestu Leptokarija. Udaljen je oko 8 km od Litohora, 26 km od Katerinija i 120 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, r

Hotel Hotel Dafni Plus

Hotel Dafni Plus ★★★★ - Leptokaria, Pieria, Grčka je smešten u podnožju planine Olimp, u mestu Leptokarija. Udaljen je oko 8 km od Litohora, 26 km od Katerinija i 120 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Dafni Plus hotela:

Dafni Plus Hotel je smešten u podnožju planine Olimp, u mestu Leptokarija. Udaljen je oko 8 km od Litohora, 26 km od Katerinija i 120 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, tv, balkon/ terasu.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se plaćaju. All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Dafni Plus 4*:

Recepcija, restoran, bar, javni parking u neposrednoj blizini, spoljašnji bazen, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Dafni Plus 4*:

Hotel je udaljen oko 150 m od peščano-šljunkovite plaže na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci su dozvoljeni, do 5kg (uz doplatu).

https://dafniplus.gr/en/home-2/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Bazeni
  • Spoljašnji bazen

Lokacije