Olympos

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Leptokaria
 • Olympos
 • 21 slika

Hotel Olympos ★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Grčka se nalazi u poznatom turističkom mestu Leptokarija. Udaljen je cca 30 km od Katerinija i 110 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Olympos hotela: Olympos hotel se nalazi u poznatom turističkom mestu Leptokari

Hotel Olympos

Hotel Olympos ★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Grčka se nalazi u poznatom turističkom mestu Leptokarija. Udaljen je cca 30 km od Katerinija i 110 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Olympos hotela:

Olympos hotel se nalazi u poznatom turističkom mestu Leptokarija. Udaljen je cca 30 km od Katerinija i 110 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider, balkon/ terasu, mini kuhinju (samo za pripremanje doručka, nije dozvoljeno kuvanje).

 • Standard sobe imaju cca 15m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.
 • Trokrevetne sobe imaju cca 17m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj.
 • Suite ima cca 35m2, u spavaćoj sobi 2 standard ili 1 bračni ležaj a u dnevnoj sobi 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Usluga:

Samo najam ili noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Olympos 2*:

Recepcija, wi-fi u zajedničkim prostorijama, sala za doručak, bazen na otvorenom, dečije igralište.

Plaža hotela Olympos 2*:

Hotel je udaljen cca 50m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.olympos-hotel.gr/en/home/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije