Poseidon Palace

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Leptokaria
 • Poseidon Palace
 • 15 slika

Hotel Poseidon Palace ★★★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u Leptokariji, u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 30 km od Katerinija i 98 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatno) CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Poseidon Palace hotela

Hotel Poseidon Palace

Hotel Poseidon Palace ★★★★ - Leptokarija, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u Leptokariji, u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 30 km od Katerinija i 98 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu Ultra All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatno)

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Poseidon Palace hotela:

Poseidon Palace je moderan hotel smešten u Leptokariji, u podnožju planine Olimp. Udaljen je oko 30 km od Katerinija i 98 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 228. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, sat TV, sef, balkon/ terasu, mini frižider. Dečiji krevetac je besplatan.

 • Standard sobe imaju oko 20 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj.
 • Porodična sa 1-spavaćom sobom ima oko 30 m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 ili 2 pomoćna ležaja.

Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Ultra All Inclusive na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak i večera) + određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Sadržaj hotela Poseidon Palace 4*:

Hotel se sastoji iz 7 dvospratnih zgrada, recepcije, restorana, bara, parkinga na otvorenom (bespplatno), Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (besplatno), dečijeg igrališta, animacije za decu, Mini kluba za decu od 4-12 god, bazena na otvorenom sa dečijim delom, Spa i Wellness centra kao i fitness uz doplatu (tretmani lica i tela), animacija u toku dana ili uveče, teniski teren (uz doplatu), stoni tenis, konferencijska sala itd.

Plaža hotela Poseidon Palace 4*:

Plaža je peščano-šljunkovita udaljena 30ak m od hotela, prelazi se manja lokalna ulica. Suncobrani i ležaljke na plaži se plaćaju (oko 6 eur set po danu).

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://poseidonpalace.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije