Anais Hotel

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Paralia
 • Anais Hotel
 • 35 slika

Hotel Anais ★★★ - Paralia Korinos, Olimpska regija, Grčka je manji hotel nedavno renoviran smeštem u mirnom mestu Paralia Korinos. Udaljen je cca 4km od Olympic Beach-a i Paralije i cca 40km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Anais hotela: Anais je manji hotel nedavno renoviran

Hotel Anais Hotel

Hotel Anais ★★★ - Paralia Korinos, Olimpska regija, Grčka je manji hotel nedavno renoviran smeštem u mirnom mestu Paralia Korinos. Udaljen je cca 4km od Olympic Beach-a i Paralije i cca 40km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Anais hotela:

Anais je manji hotel nedavno renoviran smeštem u mirnom mestu Paralia Korinos. Udaljen je cca 4km od Olympic Beach-a i Paralije i cca 40km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Hotel broji ukupno 34 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, balkon/ terasu. Dečiji krevetac na upit, uz doplatu cca 5 eur dnevno.

 • Standard soba ima cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj.
 • Postoje sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Anais 3*:

Recepcija, sala za doručak, bar, bazen na otvorenom, parking, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Anais 3*:

Hotel je udaljen cca 50m od duge peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://m.hotel-anais.com/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije