Cosmopolitan Hotel & Spa

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Paralia
 • Cosmopolitan Hotel & Spa
 • 35 slika

Hotel Cosmopolitan ★★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel, izgrađen u savremeno-mediteranskom stilu. Udaljen je cca. 8 km od Katerinija i 80 km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Cosmopolitan hotela: Cosmopolitan hotel je moderan hotel, izgrađen u sav

Hotel Cosmopolitan Hotel & Spa

Hotel Cosmopolitan ★★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel, izgrađen u savremeno-mediteranskom stilu. Udaljen je cca. 8 km od Katerinija i 80 km od aerodrome u Solunu. Nudi uslugu polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Cosmopolitan hotela:

Cosmopolitan hotel je moderan hotel, izgrađen u savremeno-mediteranskom stilu. Udaljen je cca. 8 km od Katerinija i 80 km od aerodrome u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, mini frižider, telefon, sat tv.

 • Eko sobe imaju cca 28m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, nalaze se u suterenu, nemaju balkon i pogled.
 • Deluxe sobe imaju cca 20m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj, pogled na okolinu ili more.
 • Superior sobe imaju cca 28m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj i 1 pomoćni ležaj, pogled na okolinu ili more.
 • Junior suite pogled more ima cca 40m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj.

Usluga:

Polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Cosmopolitan 4*:

Recepcija, bar, restoran, dečije igralište, bazen na otvorenom, Spa centar uz doplatu (bazen, sauna, hamam), fitness, wi-fi u zajedničkim prostorijama hotela.

Plaža hotela Cosmopolitan 4*:

Hotel je udaljen cca 200m od peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.hotel-cosmopolitan.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije