Gold Stern

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Paralia
 • Gold Stern
 • 27 slika

Hotel Gold Stern ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Gold Stern hotela: Gold Stern hotel je moderan hotel smešten u

Hotel Gold Stern

Hotel Gold Stern ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Gold Stern hotela:

Gold Stern hotel je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Večera se služi u obližnjem hotelu Regina Mare.

Sadržaj hotela Gold Stern 3*:

Recepcija, wi-fi u zajedničkim prostorijama, sala za doručak.

Plaža hotela Gold Stern 3*:

Hotel je udaljen cca 100m od peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.gold-stern.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije