Regina Mare Hotel

 1. Grčka
 2. Olimpska regija
 3. Paralia
 • Regina Mare Hotel
 • 35 slika

Hotel Regina Mare ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia, u pešačkoj zoni. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Regina Mare hotela: Regina Mare hotel je mode

Hotel Regina Mare Hotel

Hotel Regina Mare ★★★ - Paralia, Olimpska regija, Grčka je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia, u pešačkoj zoni. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Regina Mare hotela:

Regina Mare hotel je moderan hotel smešten u centru mesta Paralia, u pešačkoj zoni. Udaljen je cca 8 km od Katerinija i 75 km od aerodroma u Solunu.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, TV, mini frižider, telefon. Dete do 5,99 god. deli ležaj sa roditeljima.

 • Ekonomi sobe imaju cca 18-22m2, 2 standrad ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj, imaju pogled na unutrašnjost hotela.
 • Standard sobe imaju cca 18-22m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj.
 • Premium sobe imaju cca 18-24m2, 2 standard ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj, datiraju od 2020. god.
 • Superior sobe imaju cca 26m2, 2 standrad ili 1 bračni ležaj I 1 pomoćni ležaj.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak i večera). Pića se dodatno plaćaju. Večera može da se služi po principu set-menija.

Sadržaj hotela Regina Mare 3*:

Recepcija, wi-fi u zajedničkim prostorijama, restoran, bar. Hotel ima privatan parking sa ograničenim brojem mesta udaljen cca 500m, ali bez nadzora (uz doplatu).

Plaža hotela Regina Mare 3*:

Hotel je udaljen cca 50m od peščane plaže, na kojoj se plaćaju suncobrani i ležaljke.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

https://www.reginamare.com.gr/

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAOlimpska regija hoteli i apartmani leto 2024. sopstvenim prevozom, FIRST MINUTE aranžmani agencije Fibula Travel, popusti za RANI BOOKING, specijalne ponude

Lokacije