Armas Garden

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Kemer
 • Armas Garden
 • 21 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Arma's Garden ★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska (ex. Larissa Vista Goynuk) se nalazi u regiji Goynuk, 50km od aerodroma u Antaliji i dobar je izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Položaj Arma's G

Hotel Armas Garden

Hotel Arma's Garden ★★★★ - Goynuk, Kemer, Turska (ex. Larissa Vista Goynuk) se nalazi u regiji Goynuk, 50km od aerodroma u Antaliji i dobar je izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi: Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

Položaj Arma's Garden 4* hotela:

Arma's Garden 4* se nalazi u regiji Goynuk, 50km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Arma's Garden 4* ima ukupno 320 smeštajnih jedinica.

 • Standardna soba (20-25 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max.2+1 osoba),
 • Child friendly soba (20-25 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, max 2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Armas Garden 4* poseduje: kupatilo sa kadom/tušem, fen, split klimu, mini bar (voda samo na dolasku), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, laminat.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, kafu i kolače, sva domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-02:00h, sladoled u određeno vreme.

UAI koncept ne uključuje: premijum uvozna pića, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, sva piće posle 02:00h, sobnu uslugu, nargilu, A la Carte restoran uz rezervaciju i doplatu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A la Carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, snek bar. Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: usluga lekara, vešeraj, frizer, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, prodavnice, renta car. Wi-fi internet uz doplatu.

Plaža hotela Arma's Garden 4*:

Hotelska plaža je šljunkovita. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Gosti koriste plažu hotela Fun&Sun Comfort Hotel koja je udaljena 300 m od hotela Armas Garden.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, odbojka na pesku, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaže i SPA centar Zabavni programi tokom dana i uveče. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište, mini diskoteka uveče..

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE SADRŽAJE I USLUGE BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije