Blue Dreams Resort & SPA

 1. Turska
 2. Bodrum
 3. Kaynar
 • Blue Dreams Resort & SPA
 • 76 slika
 • Naša preporuka

Hotel Blue Dreams Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručlak, večeru, ponoćna užina, kolači i kafa u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, dijetalni bufe, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restora

Hotel Blue Dreams Resort & SPA

Hotel Blue Dreams Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je savršen izbor za letovanje u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručlak, večeru, ponoćna užina, kolači i kafa u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, dijetalni bufe, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani uz rezervaciju i besplatno jednom tokom boravka (za vreme boravka od minimum 5 dana). Hotel Blue Dreams Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 700 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Bodrum sa svojim istorijskim znamenitostima kao što su zamak ili mauzolej Halikarnas udaljen je samo 10 km. Elegantne sobe imaju savremeni stil i većina njih uživa u prekrasnom pogledu na more. Gosti mogu birati između glavnog restorana koji služi tursku hranu i raznih a la carte restorana. Karakteristike obuhvataju 4 otvorena bazena, akvapark sa toboganima i dečiji bazen, kao i mnoštvo dečijih aktivnosti i spa centar. Idealno mesto za porodični odmor.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Blue Dreams Resort 5* hotela:

Hotel Blue Dreams Resort 5* se nalazi u mestu Torba. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 25 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Blue Dreams Resort 5* ima ukupno 350 smeštajnih jedinica:

 • Club soba (20-24m2, spavaća soba, kupatilo),
 • Club Family soba (35m2, spavaća soba, kupatilo),
 • Deluxe soba (40m2, spavaća soba, deo za presvlačenje, kupatilo).

Svaka smeštajna jedinica hotela Blue Dreams Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu (deluxe sobe), split klimu (club i club family sobe), direktnu telefonsku liniju, LCD SAT TV, sef, balkon ili terasu, parket (deluxe sobe), pločice (club i club family sobe), set za kafu i čaj, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Blue Dreams Resort 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, ponoćna užina, kolači i kafa u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, dijetalni bufe, domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A La Carte restorani uz rezervaciju i besplatno jednom tokom boravka (za vreme boravka od minimum 5 dana).

Ultra All Inclusive koncept hotela Blue Dreams Resort 5* ne uključuje: premium pića, određena uvozna pića, korišćenje a la carte restorana, energetska pića.

Sadržaj hotela Blue Dreams Resort 5*:

Glavni restoran Begonvil na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Halicarnassus - restoran morskih plodova, La Lokanta - italijanski restoran, Le Kebab - turski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša, frizer, prodavnice, fotograf, telefon, faks, rent a car.

Plaža:

Hotel Blue Dreams Resort 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, dugoj 700 metara. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatne kabane na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park sa toboganima, sauna, tursko kupatilo, fitnes centar, stoni tenis, pikado, košarka, teniski tereni i oprema za tenis. Zabavni program tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 04-12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar (svi tretmani lica i tela), masaže, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena..

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije