Arin Resort

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Turgutreis
  • Arin Resort
  • 50 slika

Hotel Arin Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, čaj i kafa, točeno pivo, sva domaća i

Hotel Arin Resort

Hotel Arin Resort ★★★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi: Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, čaj i kafa, točeno pivo, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju. Privatna hotelska plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu su bez doplate. Wi-Fi internet je besplatan.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Arin Resort 5* se nalazi u mestu Turgutreis. Udaljen je 20 km od centra Bodruma i 55 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Arin Resort 5* ima ukupno 248 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj i aneks zgradi:

  • Standardna soba (land view) (25-30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, kupatilo, balkon, nalaze se u glavnoj zgradi, max. 3 osobe),
  • Standardna soba (sea view) (25-30m2, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, kupatilo, balkon, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi),
  • Porodična soba (35-40m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, nalaze se i u glavnoj i u aneks zgradi, max. 4 osobe + beba),
  • Select superior soba (28m2, nalaze se u aneks zgradi, max. 3 osobe),
  • Select porodična soba (35m2, nalaze se u aneks zgradi, max. 4 osobe + beba),
  • 2 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica hotela Arin Resort 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, centralnu klimu, SAT TV i muzičke kanale, sef, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), direktnu telefonsku liniju, set za čaj i kafu, balkon, pločice, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Arin Resort 5* nudi uslugu Ultra All Inclusive (sve uključeno) – otvoreni bife samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, popodnevna užina, kasna noćna užina, dijetalni bufe, vegeterijanski bufe, čaj i kafa, točeno pivo, sva domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A 'la Carte restorani jednom tokom boravka uz rezervaciju.

Sadržaj:

Island - glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena, Starlight bar, A'la Carte restorani: Sultanat - turski, Shipura - riblji. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, mini market, fotograf, rent a car, telefon, faks.

Plaža:

Privatna hotelska plaža je peščana. Suncobrani, ležaljke, peškiri za plažu su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, zatvoreni bazeni, bazen sa toboganima, tursko kupatilo, sauna, boćanje, parno kupatilo, fitnes centar. pikado, stoni tenis, bilijar, vaterpolo, bagminton, aerobik, joga. Lagana dnevna i večernja animacija, mini klub za decu uzrasta od 4-12 godina, igralište, mini disko, animacija za decu, uživo muzika, večernji šou programi.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sportovi na vodi, masaže, spa centar

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 5*, 5* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije