Moonlight Hotel

  1. Turska
  2. Bodrum
  3. Turgutreis
  • Moonlight Hotel
  • 29 slika

Hotel Tiana Moonlight ★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je šarmantan hotel smešten u Turgutreisu, udaljen 18 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, sva pića su na usluzi samoposluživanje. Bar na bazenu radi od 10:00h-

Hotel Moonlight Hotel

Hotel Tiana Moonlight ★★★ - Turgutreis, Bodrum, Turska je šarmantan hotel smešten u Turgutreisu, udaljen 18 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, sva pića su na usluzi samoposluživanje. Bar na bazenu radi od 10:00h-23:00h (za pića), lokalna bezalkoholna i alkoholna pića pomenuta u konceptu all inclusive su uključena u cenu. Hotel Tiana Moonlight 3* se nalazi na privatnoj plaži. Bežični internet je besplatan u javnim delovima hotela. Ovaj šarmantni hotel nije objekat pogodan za kućne ljubimce. Provedite dan na privatnoj plaži ili uronite u jedan od 2 otvorena bazena. Dodatne pogodnosti ovog objekta uključuju besplatan bežični pristup internetu u javnim delovima hotela i usluge konsijerža. Izdvojene pogodnosti uključuju recepciju koja radi 24 sata, sef na recepciji i kafu/čaj u zajedničkom prostoru. Cene uključuju obroke i pića u restoranima na licu mesta. Mogu se naplatiti obroci u nekim restoranima, specijalne večere i jela, neka pića i druge pogodnosti. Uživajte u obroku u restoranu ili grickalicama u kafiću/kafeu objekta. Završite dan pićem u baru/salonu. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 55 klimatiziranih soba koje sadrže LCD televizore. Sobe imaju privatne balkone. Kupatila imaju tuševe i fenove za kosu. Pogodnosti uključuju telefone, kao i stolove i besplatnu flaširanu vodu.

HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj Tiana Moonlight 3* hotela:

Hotel Tiana Moonlight 3* se nalazi u Turgutreisu. Udaljen je 18 km od centra Bodruma i 51 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Tiana Moonlight 3* ima ukupno 55 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (22-30m²).

Svaka smeštajna jedinica hotela Tiana Moonlight 3* ima: SAT TV, telefon, fen za kosu, keramički pod, tuš/WC, split klima uređaj, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Tiana Moonlight 3* nudi uslugu All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru u glavnom restoranu, sva pića su na usluzi samoposluživanje. Bar na bazenu radi od 10:00h-23:00h (za pića), lokalna bezalkoholna i alkoholna pića pomenuta u konceptu all inclusive su uključena u cenu.

All Inclusive koncept hotela Tiana Moonlight 3* ne uključuje: neka uvozna pića, specijalna vina, energetska pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića.

Sadržaj hotela Tiana Moonlight 3*:

Glavni restoran, bar pored bazena. Bežični internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža:

Hotel Tiana Moonlight 3* se nalazi na privatnoj plaži.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: vodeni sportovi, fotograf, izlet brodom, rent-a-car, sef, telefon, sef.

Napomena:

Hotel Tiana Moonlight 3* je renoviran 2019. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 3* i 3* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije