Club Privé by Rixos Belek

 • Club Privé by Rixos Belek
 • 43 slika
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Club Prive by Rixos ★★★★★ Belek, Antalija, Turska je smešten u borovoj šumi uz mediteransku obalu u Beleku. Udaljen je 50 km od Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je pet friendly (prima kućne ljubimce). Nudi uslugu Ultra All Inclusive - organski doručak u Club House ili Villa, ručak i večera u Club House-u ili The Beach Lounge-u (A'la Carte meni sa snekom, roštiljem i salatama,

Hotel Club Privé by Rixos Belek

Hotel Club Prive by Rixos ★★★★★ Belek, Antalija, Turska je smešten u borovoj šumi uz mediteransku obalu u Beleku. Udaljen je 50 km od Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je pet friendly (prima kućne ljubimce). Nudi uslugu Ultra All Inclusive - organski doručak u Club House ili Villa, ručak i večera u Club House-u ili The Beach Lounge-u (A'la Carte meni sa snekom, roštiljem i salatama, morska hrana i dezerti, kokteli, vina), povratni transfer do aerodroma u Antaliji, dnevno činija svežeg voća, mini bar sa bezalkoholnim pićima, Wi Fi (brzi protok) u vilama i zajedničkim prostorijama, uslugu konsjerža 24h, peškiri za plažu, bade mantil i papuče, besplatan ulaz i transfer do Land of Legends tematskog parka (plivanje sa delfinima, tobogani,ronjenje,besplatan ulaz za koncerte jednom nedeljno,večera u jednom od A la Carte restorana u Land of Legends jednom nedeljno)

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Kleopatra Blue Hawaii 3* hotela:

Club Prive by Rixos 5* je smešten u borovoj šumi uz mediteransku obalu u Beleku. Udaljen je 50 km od Antalije i 40 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je pet friendly (prima kućne ljubimce).

Smeštaj:

Hotel Club Prive By Rixos 5* ima različite tipove smeštajnih jedinica:

 • Club Villa - 164 m2, tri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima sa tuš kabinom, fenom i toaletnim dodacima, dnevna soba, velika terasa sa privatnim delom za sunčanje, frižider sa bezalkoholnim pićima, klima, sef, mermerni pod i tepisi, kuhinja, mini bar u svakoj sobi, SAT TV u svakoj sobi, ima izlaz na veliki zajednički bazen za goste Club Villa.
 • Villa Prive - 264 m2, privatna bašta sa privatnim bazenom, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilom sa tuš kabinom, fenom i toaletnim dodacima, dnevna soba, privatni otvoreni bazen sa delom za sunčanje, mini bar u svakoj sobi, frižider sa bezalkoholnim pićima, kuhinja, mermerni pod i tepisi, klima, sef, svaka soba ima SAT TV.
 • Paris Residence - 615 m2, prostrani i komforni prostor u kome se gost oseća privilegovano; Vila poseduje privatni bazen sa delom za sunčanje, privatne paviljone na plaži, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilom sa kadom, đakuzi u jednom od kupatila sa tuš kabinom, fen i toaletne dodatke, mini bar u svakoj sobi, dnevna soba, frižider sa bezalkoholnim pićima, klima, sef, mermerni pod i tepisi, kamin, privatni otvoreni i zatvoreni bazeni (zagreva se), privatni paviljoni u bašti i na plaži, privatni dok, SAT TV u svakoj sobi, DVD kućni bioskop.
 • Pryamus Residence - nalazi se u privatnom delu na oko 2000 m2, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, đakuzi, dnevna soba, trpezarija, soba za poslugu, salon, soba za obezbeđenje, privatni dok, privatni parking za 3 vozila, roštilj u bašti, kuhinja, frižider sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, kamin, mermerni pod i tepih, privatni Spa sa turskim kupatilom, dve saune i soba za masažu,  privatni otvoreni bazen, privatni paviljon u bašti i na plaži, privatni dok.
 • Helen residence - 613 m2, sa šest spavaćih soba i kupatila, privatni spoljni bazen i unutrašnji bazen sa staklenim zidovima, velika bašta, dnevna soba, kuhinja, mini bar u svakoj sobi, frižider sa alkoholnim i bezalkoholnim pićima, mermerni pod i tepisi, kamin, krevet za masažu, privatni paviljoni u bašti i na plaži, SAT TV u svakoj sobi.

Usluga:

Ultra All Inclusive - organski doručak u Club House ili Villa, ručak i večera u Club House-u ili The Beach Lounge-u (A'la Carte meni sa snekom, roštiljem i salatama, morska hrana i dezerti, kokteli, vina), povratni transfer do aerodroma u Antaliji, dnevno činija svežeg voća, mini bar sa bezalkoholnim pićima, Wi Fi (brzi protok) u vilama i zajedničkim prostorijama, uslugu konsjerža 24h, peškiri za plažu, bade mantil i papuče, besplatan ulaz i transfer do Land of Legends tematskog parka (plivanje sa delfinima, tobogani,ronjenje,besplatan ulaz za koncerte jednom nedeljno,večera u jednom od A la Carte restorana u Land of Legends jednom nedeljno).

Ultra all inclusive usluga hotela Club Prive By Rixos 5* ne uključuje: privatne večere i zabave, šoping, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, usluga čuvanja dece, privatni fitnes trener, SPA, masaže u sobi, usluga kuvara, rentiranje privatnog džeta, helikoptera ili jahte.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Blue Hawaii 3*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, prodavnice, Wi-Fi internet samo u lobiju besplatno.

Sport i zabava:

Dva teniska terena, joga, pilates, fitnes centar, sauna, parno kupatilo, masaža i SPA.

Gosti Prive Club by Rixos mogu koristiti sadržaje Rixos Premium Belek hotela.

Napomena:

NAPOMENA:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Sala za vežbanje (fitness)
  • Tenis
 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu