Nicholas Color Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Nicholas Color Hotel
  • 16 slika

Hotel Nicholas Color ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u mestu Ayia Napa, 200 m od centra, a od gradske plaže Limanaki udaljen je oko 300 m. Od aerodroma je udaljen oko 58 km. Nudi uslugu polupansiona (doručak/večera - samoposluživanje). Ovaj hotel sa 3 zvezdice nalazi se u centru grada Aja Nape i osnovan je 2015. godine. Nalazi se u blizini muzeja Thalassa. Položaj: Hotel Nicholas Color se nalazi

Hotel Nicholas Color Hotel

Hotel Nicholas Color ★★★ - Ayia Napa, Kipar se nalazi u mestu Ayia Napa, 200 m od centra, a od gradske plaže Limanaki udaljen je oko 300 m. Od aerodroma je udaljen oko 58 km. Nudi uslugu polupansiona (doručak/večera - samoposluživanje). Ovaj hotel sa 3 zvezdice nalazi se u centru grada Aja Nape i osnovan je 2015. godine. Nalazi se u blizini muzeja Thalassa.

 

Položaj:

Hotel Nicholas Color se nalazi u mestu Ayia Napa, 200 m od centra a od plaže oko 300 m i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma je udaljen oko 58 km.

Sadržaj Nicholas Color 3* hotela:

Recepcija, restoran, bar, otvoren bazen, bar pored bazena, jacuzzi, teretana, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, menjačnica, parking. Uz doplatu sledeće usluge: usluge pranja veša, peškiri za plažu, sauna, masaža, razni sportovi na vodi.

Smeštaj:

Nicholas Color 3* raspolaže sa 108 soba, raspoređenih na 3 sprata. Superior soba - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, maksimalan kapacitet 2 odraslih + 1 dete ili 3 odraslih ili 2 odraslih + 2 dece. Treći i četvrti ležaj je pomoćni ležaj na rasklapanje ili kreveti na sprat. Svaka soba sadrži kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, TV, telefon, klima uređaj, sef uz doplatu, mini frižider, Wi Fi internet, balkon/terasa.

Plaža:

Hotel Nicholas Color 3* je udaljen od gradske plaže Limanaki oko 300 m. Ležaljke i suncobrani su na rapolaganju uz doplatu..

Usluga u hotelu Nicholas Color 3*:

Polupansion (doručak/večera - samoposluživanje).

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije