Nicholas Color Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Aja Napa
  • Nicholas Color Hotel
  • 16 slika

Hotel Nicholas Color ★★★ - Aja Napa, Kipar se nalazi na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 200 m od centra Aja Nape, 12 km od Protarasa i 56 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Nicholas Color hotela: Nicholas Color Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko

Hotel Nicholas Color Hotel

Hotel Nicholas Color ★★★ - Aja Napa, Kipar se nalazi na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 200 m od centra Aja Nape, 12 km od Protarasa i 56 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Nicholas Color hotela:

Nicholas Color Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji. Udaljen je oko 200 m od centra Aja Nape, 12 km od Protarasa i 56 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, tv, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju. Postoji mogućnost doplate All Inclusive usluge na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak, večera, užina, određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića).

Sadržaj hotela Nicholas Color 3*:

Recepcija, restoran, bar, wi fi, spoljašnji bazen sa dečijim delom, stoni tenis, teretana, parking.

Plaža hotela Nicholas Color 3*:

Nicholas Color Hotel je udaljen oko 300 m od plaže.

Napomena:

https://www.nicholascolorhotel.com/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije