Sun Hall Hotel

  1. Kipar
  2. Južni Kipar
  3. Larnaka
  • Sun Hall Hotel
  • 15 slika

Hotel Sun Hall ★★★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi u srcu Larnake, na oko 600 m od tvrđave i oko 9 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera). CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Sun Hall hotela: Sun Hall 4* se nalazi u srcu Larnake, na oko 600 m od tvrđave i oko 9 km od aerodroma Larnaka. Odličan je

Hotel Sun Hall Hotel

Hotel Sun Hall ★★★★ - Larnaka grad, Kipar se nalazi u srcu Larnake, na oko 600 m od tvrđave i oko 9 km od aerodroma Larnaka. Nudi uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera).

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Sun Hall hotela:

Sun Hall 4* se nalazi u srcu Larnake, na oko 600 m od tvrđave i oko 9 km od aerodroma Larnaka. Odličan je izbor za letovanje na Kipru.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, telefon, tv, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) ili pun pansion (doručak, ručak i večera) na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela. Pića se dodatno plaćaju.

Sadržaj hotela Sun Hall 4*:

Recepcija, restoran, bar, spoljašnji bazen, teretana.

Plaža hotela Sun Hall 4*:

Sun Hall 4* je udaljen oko 100 m od plaže Finikudes.

Napomena:

https://www.sunhallhotel.com.cy/

Posebne napomene:

  • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
  • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
  • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2024. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Lokacije