Kapetanios Odysseia Hotel

  • Kapetanios Odysseia Hotel
  • 16 slika

Hotel Odyssia (Ex Kanika Pantheon) ★★★ - Limasol, Kipar smešten je u centru Limasola i 150 metara od plaže. Nudi polupansion (doručak/večera) - samoposluživanje, izbor više jela i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovaj udoban hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji u jednoj od najprivilegovanijih oblasti Limasola, u samom centru, a opet samo 100 metara od plaže. Gosti mogu uživati u piću i

Hotel Kapetanios Odysseia Hotel

Hotel Odyssia (Ex Kanika Pantheon) ★★★ - Limasol, Kipar smešten je u centru Limasola i 150 metara od plaže. Nudi polupansion (doručak/večera) - samoposluživanje, izbor više jela i dobar je izbor za letovanje na Kipru 2023. Ovaj udoban hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji u jednoj od najprivilegovanijih oblasti Limasola, u samom centru, a opet samo 100 metara od plaže. Gosti mogu uživati u piću ili obroku u tematskom irskom baru i restoranu, ili uživati u tradicionalnoj lokalnoj kuhinji u rustikalnoj taverni ili modernom glavnom restoranu. Tu je i bar pored bazena koji nudi osvežavajuća hladna pića i koktele. Hotel je poznat po odličnoj usluzi, prijateljskoj atmosferi i dobroj hrani, što ga čini idealnim za opuštajući odmor.

 

Položaj:

Odyssia Hotel (Ex Kanika Pamtheon ) nalazi se u centru Limasola u blizini šetališta, 150 m od plaže, a od aerodroma u Larnaki je udaljen 75 km i dobar je izbor za letovanje na Kipru.

Sadržaj hotela Odyssia:

Hotel je renoviran 2015/16 godine. Gostima hotela su na raspolaganju 2 restorana, bar pored bazena, zatvoren i otvoren bazen, sef na recepciji (uz doplatu), Wi-Fi internetu u lobiju, konferencijska sala, health klub, teretana u podrumu (klimatizovana), đakuzi, sauna, masaža, kids klub.

Smeštaj:

Odyssia hotel raspolaže sa 159 soba.

  • Standardna soba (22 m2 - dva odvojena ležaja ili bračni ležaj + 1 pomoćni ležaj) - gde se mogu smestiti max 3 osobe (2 odrasle + 1 dete)
  • Superior soba (25 m2 - dva odvojena ležaja ili bračni ležaj + sofa ležaj) - gde se mogu smestiti max 4 osobe (2 odrasle + 2 dece)

Svaka soba poseduje: klima uređaj, kupatilo (kada/tuš), fen za kosu, toaletni pribor, SAT TV, mini bar, telefon, Wi-Fi internet, balkon/terasa.

Plaža:

Hotel je udaljen oko 150 m od plaže. Postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu (uz depozit).

Usluga u hotelu Odyssia Hotel (Ex Kanika Pantheon) 3*:

Polupansion (doručak/večera) - samoposluživanje, izbor više jela.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište

Lokacije