Adora Hotel & Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Adora Hotel & Resort
 • 26 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska smešten u Beleku, u blizini Antalije, Adora Resort Hotel sa Ultra All Inclusive uslugom predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određeno v

Hotel Adora Hotel & Resort

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska smešten u Beleku, u blizini Antalije, Adora Resort Hotel sa Ultra All Inclusive uslugom predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 02:00h.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Adora Resort hotela:

Adora Resort  se nalazi u Beleku. Udaljen je oko 39 km od centra Antalije i 29 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Adora Resort 5* je 500 raspoređene u 2 bloka, u glavnoj i anex zgrade, kao i u 10 dvospratnih bungalova.

 • Standardne sobe sa pogledom na more (26-32 m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofom, kupatilo  max. 2+1 osoba),
 • Standardne sobe pogled okolina (26-32m2, anex zgrada, spavaća soba sa francuskim krevetom i još jednim ležajem ili 3 single kreveta, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Porodična duplex soba pogled okolina (36m2, anex zgrada, gornji sprat spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilom, donji sprat, 2 single kreveta i kupatilo, max 4 osobe),
 • Club sobe pogled kopno (30m2 smeštene u bungalovima u bašti, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo sa tuš kabinom max 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkohona pića, pivo se svakodnevno dopunjuju), sef, keramičke pločice, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 02:00h.

Ultra All Inclusive koncept hotela Adora Resort 5* ne obuhvata: uvozna pića, sveže ceđene sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, A la Carte restorane koji se rezervišu unapred i dodatno plaćaju.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa Adora Resort 5*. WI-FI internet je besplatan u baštenskom delu.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kafe, prodavnice, rent-a-car.

Plaža hotela Adora Resort 5*:

Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži i doku se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, košarka, odbojka na plaži, gimnastika. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu, animacije u toku dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adora Resort 5*: SPA centar, tretmani i masaža, sve vrste sportova na vodi.

Napomena:

Hotel je renoviran 2017. Godine

Tokom sezone, hotel zadržava pravo da prilagođava neke od sadržaja i usluga bez prethodne najave

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije