Adora Resort

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Adora Resort
 • 18 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska, smešten u Beleku, u blizini Antalije, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021, sa uslugom Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Tu je i hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR U

Hotel Adora Resort

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska, smešten u Beleku, u blizini Antalije, predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2021, sa uslugom Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto). Tu je i hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj:

Adora Resort 5★ se nalazi u Beleku. Udaljen je oko 39 km od centra Antalije i 29 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Adora Resort 5* je 267, u 2 glavne zgrade (Panorama zgrada je bliža obali, a Fortuna zgrada se nalazi iza Panorame), a u klubskom delu koji se sastoji iz 10 dvospratnih zgrada je 240 soba.

 • Hotelske standardne sobe (26-32 m2, u obe glavne zgrade, spavaća soba sa francuskim ležajem i sofom, kupatilo sa kadom, max. 2+1 osoba),
 • Standardne sobe u klubskom delu (30 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom i sofom, kupatilo sa tuš kabinom, max. 2+1 osoba),
 • Max club sobe 3m2 smeštene u Fortuna bloku, jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, sofom i još jednim ležajem, jedno kupatilo max 4 osobe
 • Dupleks sobe (36 m2, nalaze se u Fortuna zgradi, u donjem delu se nalazi sofa ležaj koji se može zameniti krevetom, na spratu - spavaća soba sa kupatilom, max 4 osobe)

Sve smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu, kupatilo sa kadom (klub sobe su sa tuš kabinom), fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkohona pića, pivo se svakodnevno dopunjuju), sef, tepih (u klubskim sobama pločice), SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, mini bar u sobama (voda, bezalkoholna pića i pivo se svakodnevno dopunjuju), domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 02:00,sveže ceđeni sokovi samo uz doručak

Ultra All Inclusive koncept hotela Adora Resort 5* ne obuhvata: luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove(osim uz doručak),, sva flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu, cigarete, nargilu, A la Carte restorane  koji se rezervišu  unapred i dodatno plaćaju.

Sadržaj Adora Resort hotela:

Glavni restoran, A la Carte restorani, barovi u okviru hotelskog kompleksa Adora Resort 5*. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kafe, prodavnice, rent-a-car.

Plaža hotela Adora Resort 5*:

Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na doku se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, 12 teniskih terena, stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, skvoš, gimnastika.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adora Resort 5*: osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa, bilijar, đakuzi, masaža, sve vrste sportova na vodi.

Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu, animacije u toku dana i mini disko uveče.

Hotel je renoviran 2017. Godine

NAPOMENA: U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5★. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5★.

Belek hoteli za decu

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2 dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku, kao što je Adora Resort Hotel ★★★★★.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2 dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije