Adora Hotel & Resort

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Adora Hotel & Resort
  • 82 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • 1. dete do 11,99 god - POPUST
  • Na plaži
  • Fitnes & SPA

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska smešten u Beleku, u blizini Antalije, Adora Resort Hotel sa Ultra All Inclusive uslugom predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2024. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određ

Hotel Adora Hotel & Resort

Hotel Adora Resort ★★★★★ - Belek, Turska smešten u Beleku, u blizini Antalije, Adora Resort Hotel sa Ultra All Inclusive uslugom predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj 2024. Nudi uslugu Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, jutarnja i popodnevna užina, sladoled u određeno vreme, ponoćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Adora Resort se nalazi u Beleku. Udaljen je oko 39 km od centra Antalije i 29 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Adora Resort 5* ima ukupno 500 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u 2 bloka, u glavnoj i anex zgradi, kao i u 10 dvospratnih bungalova, u klub delu.

  • Standardna soba sa pogledom na more (26-32m2, glavna zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva single ležaja + dve sofe, kupatilo, max. 3 osobe + dete),
  • Standardna soba pogled okolina (26-32m2, anex zgrada, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Economy soba pogled okolina bez balkona (26-32m2, glavna zgrada, jedan francuski ležaj ili dva single ležaja + dve sofe, kupatilo, max. 3 osobe + dete)
  • Family duplex soba pogled okolina (36m2, anex zgrada, gornji sprat spavaća soba sa francuskim ležajem i kupatilom, donji sprat sa dva singl ležaja, kupatilo, max. 4 osobe),
  • Club soba pogled kopno (30m2, smeštene u bungalovima u bašti, spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva single ležaja + dve sofe, kupatilo, max. 3 osobe + dete).

Svaka smeštajna jedinica hotela Adora Resort 5* ima: balkon (osim ekonomi soba), kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, VRF klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkohona pića, pivo se svakodnevno dopunjuju), ketler, sef, keramičke pločice, SAT TV i muzičke kanale.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večeru,noćne užine, sladoled u određeno vreme, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. Bistro bar je otvoren 24h, A la Carte restorani su besplatni jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju, bar na plaži i restoran od 10:00 do 19:00h.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže ceđene sokove, sva flaširana pića, specijalna vina, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restorani - turski, riblji, mediteranski restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa. WI-FI internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: lekar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet kafe, prodavnice, rent-a-car.

Plaža:

Hotelska privatna, peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži i doku se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, trniski teren, gimnastika. Zabavni programi tokom dana i večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, igralište za decu, animacije u toku dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: SPA centar, tretmani i masaže, sve vrste sportova na vodi, osvetljenje i optema za tenis.

Napomena:

Renoviranje: 2023./2024. Godine / klub sobe i javni delovi hotela

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije