Amon Hotels Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Amon Hotels Belek
 • 38 slika
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Amon Hotels Belek (+16) (ex. Maya World Belek) ★★★★ - Kadriye, Belek , Turska sa uslugom Ultra all inclusive, samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, sa hotelskom plažom, otvorenim i zatvorenim bazenima za odrasle i toboganima, idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2023. ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR FACT SHEET - EN Položaj Amon Hotels Belek hotela: Hotel Amon Hotels

Hotel Amon Hotels Belek

Hotel Amon Hotels Belek (+16) (ex. Maya World Belek) ★★★★ - Kadriye, Belek , Turska sa uslugom Ultra all inclusive, samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, sa hotelskom plažom, otvorenim i zatvorenim bazenima za odrasle i toboganima, idealan je izbor za letovanje u Turskoj 2023.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Amon Hotels Belek hotela:

Hotel Amon Hotels Belek 4* nalazi se u regiji Belek – Kadriye. Udaljen je  25 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Amon Hotels Belek 4* ima ukupno 293 sobe u glavnoj zgradi:

 • Standardne sobe (20 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem i single krevetom, kupatilo, max 3 osobe),
 • Relaks sobe (20 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, za odrasle osobe po 15 minuta luxor masaže, max 3 osobe)
 • Legend  sobe (20-25 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + singl krevet, jedno kupatilo, u mini baru bezalkoholna pića, korpa sa voćem i vino pri dolasku, max 3 osobe),
 • Crvene sobe (25 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedno kupatilo, korpa voća, viski ili votka pri dolasku, mini bar se dopunjava bezalkoholnim pićima svaki dan, besplatan sef, bademantil i papuče, max 2 osobe)

Sve sobe imaju: kupatilo, fen za kosu, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjava svakodnevno), sef (dodatno se plaća), SAT TV, muzičke kanale, WI FI, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive - samoposluživanje za doručak, kasni doručak, ručak, večeru. Popodnevna kafa, čaj, kolači, dijetalni i vegetarijanski kutak u glavnom restoranu, lokalna i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa, ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, sladoled, bar na plaži - uključen jedan ručak i neograničena bezalkoholna pića u javnom restoranu. WI-FI internet je besplatan u celom hotelu.

U Ultra All Inclusive koncept nisu uključena: uvozna pića koja nisu na meni listi, flaširana pića, luksuzna uvozna i lokalna vina, sveže ceđeni sokovi, A la Carte restorani uz rezervaciju unapred i dodatno se plaćaju.

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran, bar pored bazena, lobi bar.

Dodatno se plaća: usluga lekara, usluga pranja i peglanja veša, frizer, prodavnice,rent a car, telefon, fax.

Plaža hotela Amon Hotels Belek 5*:

Hotelska peščana plaža udaljena je 1500 m. Postoji hotelski autobus koji vozi goste do plaže i nazad od 08:00 do 19:00h. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Unutrašnji (zatvoreni tokom leta) i spoljašnji bazeni, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži.

Dodatno se naplaćuju: vodeni sportovi, SPA & Wellness centar, masaža.

Zabavni program tokom dana i uveče.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Hotel Amon Hotels Belek je samo za odrasle 16+.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije