Amon Hotels Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Amon Hotels Belek
 • 38 slika
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Amon Hotels Belek (16+) (ex. Maya World Belek) ★★★★ - Kadriye, Belek , Turska se nalazi u oblasti Kadriye. Udaljen je 25 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije. Nudi: Ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru. Popodnevna kafa, čaj, kolači, dijetalni i vegetarijanski kutak u glavn

Hotel Amon Hotels Belek

Hotel Amon Hotels Belek (16+) (ex. Maya World Belek) ★★★★ - Kadriye, Belek , Turska se nalazi u oblasti Kadriye. Udaljen je 25 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije. Nudi: Ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru. Popodnevna kafa, čaj, kolači, dijetalni i vegetarijanski kutak u glavnom restoranu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa, ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, sladoled u određeno vreme, bar na plaži - uključen jedan ručak i neograničena bezalkoholna pića u javnom restoranu. Hotelska peščana plaža udaljena je 1500 m. Postoji hotelski autobus koji vozi goste do plaže i nazad od 08:00 do 19:00h. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. WI-FI je besplatan u celom hotelu.

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Amon Hotels Belek 4* nalazi se u regiji Belek – Kadriye. Udaljen je 25 km od aerodroma Antalija i 40 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Amon Hotels Belek 4* ima ukupno 313 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi:

 • Standardna soba (20m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 3 osobe),
 • Relaks soba (20m2, spavaća soba, kupatilo, za odrasle osobe po 15 minuta luxor masaže, max. 3 osobe)
 • Legend soba (20-25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, u mini baru bezalkoholna pića, korpa sa voćem i vino pri dolasku, max. 3 osobe),
 • Crvena soba (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, kupatilo, korpa voća, viski ili votka pri dolasku, mini bar se dopunjava bezalkoholnim pićima svaki dan, besplatan sef, bademantil i papuče, max. 2 osobe)

Svaka smeštajna jedinica hotela Amon Hotels Belek 5* ima: kupatilo, fen za kosu, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjava svakodnevno), sef (dodatno se plaća), SAT TV, muzičke kanale, WI FI, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru. Popodnevna kafa, čaj, kolači, dijetalni i vegetarijanski kutak u glavnom restoranu, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića 24 časa, ceđeni sok od pomorandže samo uz doručak, sladoled u određeno vreme, bar na plaži - uključen jedan ručak i neograničena bezalkoholna pića u javnom restoranu.

Ultra All Inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, luksuzna uvozna i lokalna vina, sveže ceđene sokove, flaširana pića, A la Carte restorane (uz rezervaciju unapred)..

Sadržaj:

Glavni restoran, A la Carte restoran, bar pored bazena, lobi bar. WI-FI je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, usluga pranja i peglanja veša, frizer, prodavnice,rent a car, telefon, fax.

Plaža:

Hotelska peščana plaža udaljena je 1500 m. Postoji hotelski autobus koji vozi goste do plaže i nazad od 08:00 do 19:00h. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Unutrašnji (zatvoreni tokom leta) i spoljašnji bazeni, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana i uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela:: vodeni sportovi, SPA & Wellness centar, masaža.

Napomena:

Hotel je renoviran 2021.

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE

Hotel Amon Hotels Belek je samo za odrasle 16+.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije