Crystal Tat Beach

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Crystal Tat Beach
 • 71 slika
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića, osvežavajući peškiri i tradiscionalno Tursko piće dobrodošlice pri dolasku. Doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, užina u toku dana, sladoled u baru pored bazena od 17:0

Hotel Crystal Tat Beach

Hotel Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA ★★★★★ - Belek, Turska je savršen izbor za letovanje u Beleku 2021. Nudi Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića, osvežavajući peškiri i tradiscionalno Tursko piće dobrodošlice pri dolasku. Doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, užina u toku dana, sladoled u baru pored bazena od 17:00h do 19:00h, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna večernja užina, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz). Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Crystal Tat Beach Golf 5* hotela:

Crystal Tat Beach Golf Resort 5* se nalazi u Beleku. Udaljen je 45km od centra Antalije i 35km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Crystal Tat Beach Golf Resort 5* je 503, raspoređenih u 3 hotelske zgrade:

 • Standardne sobe (uključujući 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, 23 m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Standardne sobe sa krevetima na sprat (23 m2 - 28 m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + single ležaj + krevet na sprat, 1 kupatilo, max. 3+2 osobe),
 • Family sobe (31 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max. 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice u hotelu Crystal Tat Beach Golf Resort 5* imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, laminat, sef, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultimate all inclusive (ultimate sve uključeno) - 24h usluga hrane i pića, osvežavajući peškiri i tradiscionalno Tursko piće dobrodošlice pri dolasku. Doručak, ručak i večeru, kasni doručak, dijetalni bufe, specijalni dečiji bufe, užina u toku dana, sladoled u baru pored bazena od 17:00h do 19:00h, popodnevni čaj, kafa i kolači, kasna večernja užina, domaća i standardna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezervacijom unapred i jednom tokom boravka (deci ispod 7 godina nije dozvoljen ulaz).

Ultimate All Inclusive koncept hotela Crystal Tat Beach Golf Resort 5* ne obuhvata: uvozna premium alkoholna pića, internacionalna i specijalna vina, sobnu uslugu, sveže ceđene voćne sokove, riblji i i meskički A'la Carte restoran, uvozna alkoholna pića od 23:00h do 10:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi samoposluživanja , A'la Carte restorani (turski, riblji, meksički, italijanski), bar pored bazena, lobi bar, snek bar, snek restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Tat Beach Golf Resort 5*: prodavnice, frizer, lekar, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, rent a car, telefon, fax, internet kutak, soba sa igricama.

Plaža:‚

Hotelska privatna peščana plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži se posebno plaćaju u hotelu Crystal Tat Beach Golf Resort 5* uz rezervaciju unapred.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, akva park, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, 5 teniskih terena, stoni tenis, odbojka, košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, zabavni program sa profesionalnim timom tokom dana i specijalni večernji šou program, mini klub za decu uzrasta od 04 do 12 godina tokom dana i mini disko uveče.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Crystal Tat Beach Golf Resort 5*: SPA i Wellness centar, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, kuglanje, bilijar, kompjuterske igre, sportovi na vodi, golf (šatl bus do Titanic Golfa.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije