Cullinan Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Cullinan Belek
 • 202 slika
 • SPA & Wellness
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitness

Hotel Cullinan Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek.Udaljenje 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije. Nudi usluguUltra All inclusive, hrana i piće 24 časa u Cullinan Bisto-u: piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku. Usluga hrane u glavnom restoranu na bazi švedskog stola, doručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bife, kutak za decu i bebe, sva lo

Hotel Cullinan Belek

Hotel Cullinan Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek.Udaljenje 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije. Nudi usluguUltra All inclusive, hrana i piće 24 časa u Cullinan Bisto-u: piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku. Usluga hrane u glavnom restoranu na bazi švedskog stola, doručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bife, kutak za decu i bebe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, užine u baru na plaži. Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su bez doplate. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Cullinan Belek 5* se nalazi u regiji Belek. Udaljen je 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije

Smeštaj:

Hotel Cullinan Belek 5* ima ukupno 544smeštajnihjedinica u glavnoj zgradi, lagoon sobe i vile:

Glavna zgrada:

 • Superior soba sa pogledom namore ili golf terene(45m2, spavaća soba sa francuskim ležajem(200x200cm) +dve sofe (90x200cm), kupatilo, max. 2+2 osobe);
 • Superior swim upsoba(48m2, nalaze se jedan sprat ispod recepcije, spavaća soba, kupatilo, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max.2+2 osobe);
 • Porodičnesobe(70m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max.4 osobe);
 • Porodičneduplex sobe (68m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max.4 osobe);
 • Porodičniroofsuitesa đakuzijem(52m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, na poslednjem spratu hotela, max.4 osobe);
 • Superiorduplex swim up(68m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna sobasasofom, dva kupatila,direktanprilaz zajedničkombazenu, max.4 osobe);
 • Porodičnisuit swim up(95m2, jedan sprat ispod recepcije,dvespavaćesobe,dnevnasoba, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max.5 osoba);
 • Grand porodična soba(103m2, spavaća soba, dnevna soba, max. 4+1 osoba);
 • Grand duplex swim up(124m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max.4+1 osoba);
 • Grand duplex swim up suit(190m2,trispavaćesobe,dnevnasoba,četirikupatila,direktanprilazzajedničkombazenu, max. 6+1 osoba).

Lagoon sobe:

 • Lagoon golf or beach swim up(50m2, spavaća soba, kupatilo, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max. 3 osobe);
 • Lagoon golfor beach familly swim up(101m2, dve spavaće sobe, dva kupatila,direktan prilaz zajedničkom bazenu,max.6 osoba);
 • Lagoon golf duplex vila(147m2,trispavaćesobe,trikupatila, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max.6 osoba).

Vile:

 • Exclusive vila(210m2, u baštenskom delu sa pogledom na more, tri spavaće sobe, dnevna soba, tri kupatila, privatni bazen, max. 8 osoba);
 • Cullinan vila(280m2, u baštenskom delu sa pogledom na more, četiri spavaće sobe, dnevna soba, četiri kupatila, privatni bazen, max.10 osoba).

SvakasmeštajnajedinicahotelaCullinanBelek5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, bademantil i papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim prilikama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino, krekeri, čokolade - dopunjuju se svakodnevno), sef, set za kafu/čaj, ketler, SAT TV, muzičke kanale, Nespresso aparat, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Cullinan Belek5* nudi usluguUltra all inclusive(hrana i piće 24 časa u Cullinan Bistro) piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku.Uslugajenabaziotvorenogbufea- samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) zadoručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bufe, kutak za decu i bebe, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, užine u baru na plaži 09-19h.

Ultra all inclusive koncept ne uključuje:premium pića, specijalna vina, francuski šampanjac, a la carte restorane (sa rezervacijom unapred), sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea podeljen na više celina koje su dekorisane u različitim stilovima,A la carte restorani - grčki, turski, italijanski, kuhinja dalekog istoka, barovi u okviru hotelskog kompleksa.Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela:usluge lekara,čuvanjedece, pranje i peglanje veša, telefon, fax,internetkafeikompjuterskeigrice, frizer, prodavnice, rent a car.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su bez doplate. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži (uz rezervaciju unapred).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, tursko kupatilo, sauna, parna soba, fitnes centar, teniski tereni, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program tokom dana i uveče pored bazena i na plaži, uživo muzika i bioskop. Upupa dečiji mini klub sa različitim programima podeljen po starosnim grupama od 1 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela:masaža, SPA i Wellnes centar, osvetljenje terena i oprema za tenis, svi sportovi na vodi, časovi golfa, kuglanje, bilijar.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije