Cullinan Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Cullinan Belek
 • 202 slika
 • SPA & Wellness
 • Okružen zelenilom
 • Peščana plaža
 • Akva park
 • WiFi besplatan
 • Ekskluzivno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Luksuzan
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Fitness

Hotel Cullinan Golf & Resort Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek, 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije. Nudi uslugu Cullinan All inclusive, hrana i piće 24 časa: piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku. Usluga hrane u glavnom restoranu na bazi švedskog stola, doručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bife, ponoćni bife, kutak za decu i bebe, s

Hotel Cullinan Belek

Hotel Cullinan Golf & Resort Belek ★★★★★ - Belek, Antalija, Turska se nalazi u regiji Belek, 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije. Nudi uslugu Cullinan All inclusive, hrana i piće 24 časa: piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku. Usluga hrane u glavnom restoranu na bazi švedskog stola, doručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bife, ponoćni bife, kutak za decu i bebe, sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, užine u baru na plaži od 09:00-19:00h.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Cullinan Golf & Resort Belek hotela:

Hotel Cullinan Golf & Resort Belek 5* se nalazi u regiji Belek, 26 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije

Smeštaj:

Ukupan broj soba je 600 u glavnoj zgradi, lagoon sobe i vile.

Glavna zgrada:

 • Superior sobe 45 m2, spavaća soba sa francuskim krevetom (120x200) + dve sofe (90x200), kupatilo, sobe su sa pogledom na more ili golf terene, max 2+2 osobe;
 • Superior swim up sobe 48 m2 nalaze se jedan sprat ispod recepcije, spavaća soba, kupatilo, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max 2+2 osobe;
 • Family sobe 70 m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max 4 osobe;
 • Family duplex soba 68 m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, max 4 osobe;
 • Familly Roof suite sa đakuzijem 52 m2, spavaća soba, dnevna soba, dva kupatila, na poslednjem spratu hotela, max 4 osobe;
 • Familly duplex swim up, 68 m2, spavaća soba, dnevna soba,dva kupatila, max 4 osobe;
 • Familly suit swim up, 95 m2, jedan sprat ispod recepcije, dve spavaće sobe, dnevna soba, direktan prilaz zajedničkom bazenu, max 5 osoba;
 • Grand Familly, 103 m2, spavaća soba, dnevna soba, max 4+1 osoba;
 • Grand duplex swim up, 124 m2, dve spavaće sobe, dnevna soba, dva kupatila, max 4+1 osoba;
 • Grand duplex swim up suit, 190m2, tri spavaće sobe, dnevna soba, četiri kupatila, max 6+1 osoba.

Lagoon sobe:

 • Lagoon golf or beach swim up, 50 m2, spavaća soba, kupatilo, direktan prilaz na zajednički bazen, max 3 osobe;
 • Lagoon golf or beach familly swim up, 101 m2, dve spavaće sobe, dva kupatila, direktan prilaz na zajednički bazen, max 6 osoba;
 • Lagoon golf duplex swim up 147 m2, tri spavaće sobe, tri kupatila, direktan izlaz na zajednički bazen, max 6 osoba

Vile:

 • Exclusive vila, 210 m2, tri spavaće sobe, dnevna soba, tri kupatila, privatni bazen, max 8 osoba;
 • Cullinan vila 280 m2, četiri spavaće sobe, dnevna soba, četiri kupatila, privatni bazen, max 10 osoba.

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, bademantil i papuče, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim prilikama, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića, pivo, vino, krekeri, čokolade - dopunjuju se svakodnevno), sef, set za kafu/čaj, ketler, SAT TV, muzičke kanale, Wi-Fi, balkon ili terasu.

Usluga:

Hotel Cullinan Golf & Resort 5* nudi uslugu  All inclusive (hrana i piće 24 časa) piće dobrodošlice, čokolada pri dolasku. Usluga je na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, dijetalni bufe, ponoćni bufe, kutak za decu i bebe, sva lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, užine u baru na plaži od 09:00-19:00h.

All inclusive koncept hotela Cullinan Golf & Resort 5* ne uključuje: premium pića, specijalna vina, francuski šampanjac, a la carte restorane (sa rezervacijom unapred), sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea podeljen na više celina koje su dekorisane u različitim stilovima, A la carte restorani - grčki, turski, italijanski, kuhinja dalekog istoka, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cullinan Golf & Resort 5*: usluge lekara, čuvanje dece, pranje i peglanje veša,telefon, faks, internet kafe, kompjuterske igrice, frizer, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela Cullinan Golf & Resort Belek 5*:

Hotelska privatna plaža je peščana. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su bez doplate. Dodatno se plaćaju paviljoni na plaži (uz rezervaciju unapred).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, akva park, tursko kupatilo, sauna, parna soba, fitnes centar, teniska igrališta, košarka, odbojka, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni program tokom dana i uveče pored bazena i na plaži, uživo muzika i bioskop. Dečiji klub sa različitim programima podeljen po grupama od 0 do 16 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cullinan Golf & Resort 5*: masaža, SPA i Wellnes centar, osvetljenje terena i oprema za tenis, svi vodeni sportovi, kuglanje,bilijar, kompjuterske igre, časovi golfa.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije