Ethno Belek

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Belek
 • Ethno Belek
 • 60 slika

Hotel Ethno Hotels Belek ★★★★★ - Belek, Turska je udaljen od aerodroma u Antaliji 35km i od centra Antalije 40km. Nudi: Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, show cooking, tematske večeri, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, bea

Hotel Ethno Belek

Hotel Ethno Hotels Belek ★★★★★ - Belek, Turska je udaljen od aerodroma u Antaliji 35km i od centra Antalije 40km. Nudi: Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, show cooking, tematske večeri, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, beach bar snek meni, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24h dnevno, sveže ceđeni voćni sok za vreme doručka, mini bar sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom koji se dopunjuje svakodnevno, Beach Club od 10:00 - 00:00h. Ethno Hotels Belek 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ethno Hotels Belek hotela:

Ethno Hotels Belek 5* se nalazi u Beleku. Udaljen je 35km od aerodroma Antalija i 40km od centra Antalije.

Smeštaj:

Ethno Hotels Belek ima ukupno 441 smeštajnu jedinicu koje se nalaze u glavnoj zgradi i vilama:

 • Deluxe soba (56m2, nalazi se u glavnoj zgradi, spavaća soba sa francuskim ležajem + sofa, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Deluxe swim up soba (64m2, spavaća soba sa francuskim ležajem (180x200) ili dva odvojena ležaja (120x200) + sofa, kupatilo sa odvojenim WC-om, max. 2+1 osoba),
 • Superior jacuzzi soba (72m2, spavaća soba sa francuskim ležajem (180x200) + sofa, kupatilo sa odvojenim WC-om, đakuzi, max. 2+1 osoba),
 • Family suits (76m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe),
 • Swim up family suit (125m2, dve odvojene spavaće sobe, dva kupatila, max. 4 osobe). 

Svaka smeštajna jedinica hotela Ethno Hotels Belek 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, centralnu klimu koja radi u skladu sa vremenskim uslovima (u glavnoj zgradi) i split klimu (u vilama), direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), ketler, set za kafu i čaj, sef, laminat u glavnoj zgradi i pročice u vilama, SAT TV i muzičke programe, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.

Usluga:

Ethno Hotels Belek 5* nudi Ultra All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak,  ručak i večeru, kasni doručak, show cooking, tematske večeri, dijetalni bufe, dečiji bufe, ponoćni bufe, kafa i kolači u određeno vreme, sladoled u određeno vreme, beach bar snek meni, sva domaća i određena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića 24h dnevno, sveže ceđeni voćni sok za vreme doručka, mini bar sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom koji se dopunjuje svakodnevno, Beach Club od 10:00 - 00:00h.

Ultra all Inclusive koncept ne uključuje: premium luksuzna pića, specijalna domaća i uvozna vina, upakovani sladoled, francuski šampanjac, a la carte restorani (uz rezervaciju), pića u Cigar baru i vinariji, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: Soddis - italijanski restoran, Latin - američki restoran, Steak House - argentinski stil, moderna srednjoistočna kuhinja, grčka taverna, azijska i mediteranska kuhinja, poslastičarnica, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, čuvanje dece, pranje veša, telefon, faks, prodavnice, frizer, rent a car.

Plaža hotela Ethno Hotels Belek 5*:

Ethno Hotels Belek 5* se nalazi na privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes centar, teniski tereni, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana, takmičenja pored bazena i na plaži, večernji šou programi, uživo muzika tri puta nedeljno, disko bar na plaži tri puta nedeljno. Mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko, junior klub za decu od 13-17 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaže, salon lepote, kuglanje, bilijar, kompjuterske igrice, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije