Hotella Resort & Spa

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Hotella Resort & Spa
  • 69 slika

Hotel Hotella Resort & Spa ★★★★ - Belek, Turska se nalazi u Beleku. Udaljen je 21km od aerodroma Antalija i 26km od centra Antalije. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h, snek bar i restoran na p

Hotel Hotella Resort & Spa

Hotel Hotella Resort & Spa ★★★★ - Belek, Turska se nalazi u Beleku. Udaljen je 21km od aerodroma Antalija i 26km od centra Antalije. Nudi: All inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h, snek bar i restoran na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određeno vreme. Privatni deo javne peščane plaže udaljen je od hotela 4500m. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu i na plaži.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Hotella Resort & Spa hotela:

Hotel Hotella Resort & Spa 5* se nalazi u Beleku. Udaljen je 21km od aerodroma Antalija i 26km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Hotella Resort & Spa 5* ima ukupno 200 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u glavnoj zgradi i klub delu:

  • Standardna soba (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kuaptilo, balkon, max. 2+1 osoba),
  • Club soba (18m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkon, max. 2 osobe),
  • Eco soba (25m2, spavaća soba, kupatilo, francuski balkom, max. 3+1 osoba),
  • Soba sa krevetima na sprat (25m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + kreveti na spratu za decu, balkon, max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Hotella Resort & Spa 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili francuski balkon, Wi-Fi internet.

Usluga:

All inclusive usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 23:00h, snek bar i restoran na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određeno vreme.

All inclusive koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, luksuzna domaća i uvozna vina, flaširana pića, pića u limenkama, a la carte restoran, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, Avin - a la carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu i na plaži.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, pranje veša, telefon, faks, internet kutak, kompjuterske igrice, rent a car.

Plaža hotela Hotella Resort & Spa 5*:

Privatni deo javne peščane plaže udaljen je od hotela 4500m. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Postoji šatl do plaže koji ide šest puta u toku dana.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži. Zabavni program tokom dana i večeri. Mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, bilijar.

Napomena:

Hotel Hotella Resort & Spa je renoviran 2023. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija Antalijadestinacija Belek

Hoteli Belek - Antalija - Turska

Belek hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Belek aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Beleku. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Belek Turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*. Ove godine u ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama. Luksuz, izvanredna usluga, velike i prostarne sobe i raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5*.

Belek hoteli za decu:

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Beleku.

Belek ponuda:

Belek ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Belek Turska

Turistička regija južne Turske, Belek, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Lokacije