Sports Belek

  1. Turska
  2. Antalijska regija
  3. Belek
  • Sports Belek
  • 19 slika

Hotel Sports Belek ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi 21km od aerodroma u Antaliji i 26km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra all inclusive, otvoreni bufet za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 02:00h, snek bar i restoran na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određenim terminima. Odličan je izbor za o

Hotel Sports Belek

Hotel Sports Belek ★★★★★ - Belek, Turska se nalazi 21km od aerodroma u Antaliji i 26km od centra Antalije. Nudi uslugu Ultra all inclusive, otvoreni bufet za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 02:00h, snek bar i restoran na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određenim terminima. Odličan je izbor za odmor u Beleku 2021.

 

Položaj Sports Belek Hotel hotela:

Hotel se nalazi 21km od aerodroma u Antaliji i 26km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Sports Belek Hotel ima ukupno 202 sobe u glavnoj zgradi i klupskom delu, i to:

  • Standard sobe: 25m2 - jedan francuski krevet i jedan singl, max 2+1 osoba,
  • Club sobe: 18m2 jedna soba sa francuskim krevetom ili dva singl kreveta, max 2 osobe.

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, centralna klima koja radi u zavisnosti od vremenskih prilika,direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef, tepih, SAT TV, muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra all inclusive, otvoreni bufet za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, kolači, večera, ponoćni bufet, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 - 02:00h, snek bar i restoran na plaži od 10:00 - 17:00h, sladoled u određenim terminima.

U Ultra all inclusive koncept hotela Sports Belek Hotel 4* nije uključeno: uvozna pića, sveži voćni sokovi, luksuzna domaća i uvozna pića, flaširana pića, turska kafa. A la Carte restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, bar pored bazena.

Dodatno se naplaćuje u hotelu Sports Belek Hotel 5*: doktor, frizer, telefon, fax, internet ugao, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car, WI-FI.

Plaža hotela Sports Belek Hotel:

Privatni deo javne plaže udaljen je od hotela 3,8km. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su besplatni. Postoji šatl do plaže.

Sport i zabava:

Otvoren bazen za decu i odrasle, tobogani, tursko kupatilo, parno kupatilo, soba za fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži, gimnastika.

Dodatno se naplaćuju sportovi na vodi, SPA, salon lepote, masaža, bilijar, kompjuterske igrice. Mini klub za decu od 4 do 12 godina, zabavni program tokom dana i uveče, disko u večernjim satima.

Napomena:

U skladu sa propisima u vezi Covid 19, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Lokacije