San Remo

  • San Remo
  • 12 slika

Hotel San Remo ★★ - Larnaca, Kipar se nalazi na odličnoj lokaciji, u srcu Larnake, na samo 2 km od marine. Od aerodroma je udaljen oko 6km. Hotel San Remo se nalazi u starijem delu Larnake. Hotel nije hotel na plaži, ali je na pešačkoj udaljenosti od iste. Živahan noćni život Lanarke, sa restoranima, barovima i prodavnicama, udaljen je nekoliko minuta hoda. Hotel nudi dobar pristup međunarodnom ae

Hotel San Remo

Hotel San Remo ★★ - Larnaca, Kipar se nalazi na odličnoj lokaciji, u srcu Larnake, na samo 2 km od marine. Od aerodroma je udaljen oko 6km. Hotel San Remo se nalazi u starijem delu Larnake. Hotel nije hotel na plaži, ali je na pešačkoj udaljenosti od iste. Živahan noćni život Lanarke, sa restoranima, barovima i prodavnicama, udaljen je nekoliko minuta hoda. Hotel nudi dobar pristup međunarodnom aerodromu Larnaka, dok je međunarodni aerodrom Pafos udaljen oko 105 km. Ovaj elegantni hotel prilagođen porodici nudi 69 elegantnih smeštajnih jedinica i potpuno je renoviran 2009. godine. Restoran na licu mesta i koktel bar Cafe Evita služe odličnu domaću i internacionalnu hranu, uključujući specijalne grčke i kiparske tematske večeri. Prostrane, dobro dizajnirane sobe imaju popločane podove, veoma čista kupatila i moderne sadržaje kao što su satelitska televizija. Većina balkona pruža spektakularan pogled na more. Mogućnosti za slobodno vreme uključuju bazen, terasu za sunčanje i teretanu.

 

Položaj:

Hotel San Remo se nalazi na odličnoj lokaciji, u srcu Larnake, na samo 2 km od marine i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma Larnaka je udaljen oko 6 km.

Sadržaj San Remo 2* hotela:

Hotel San Remo sadrži recepciju, restoran, bar, otvoren bazen, fitness, masažu uz doplatu, Wi Fi internet u zajedničkim prostorijama, parking.

Smeštaj:

Hotel San Remo poseduje standardne sobe. Svaka soba sadrži kupatilo (tuš/wc), fen za kosu na upit uz doplatu, TV, telefon, klima uređaj, sef uz doplatu, balkon.

Plaža:

Hotel San Remo 2* je udaljen od gradske plaže Kastela oko 500 m. Ležaljke i suncobrani su na rapolaganju uz doplatu.

Usluga u hotelu San Remo 2*:

Noćenje sa doručkom - kontinentalni doručak. Postoji mogućnost doplate za polupansion (doručak - kontinentalni /večera - set meni, izbor).